Мъри Стоилов окончателно отряза „Левски“

 

Станимир Стоилов няма да се завръща в „Левски“. Това призна самият наставник на „Астана“, който обяви, че бъдещето му е свързано изцяло с казахстанския шампион.

„Имам договор с отбора за още една година и смятам да го изпълня коректно- обясни Стоилов.- Спирам да коментирам „Левски“. Това, което имах да казвам, го казах в последните месеци и мисля, че го направих за доброто на клуба. От все сърце пожелавам на „Левски“ да стане шампион.“

В същото време временният наставник на „сините“ Елин Топузаков увери привържениците, че отборът не е в дупка преди двубоя с „Черно море“ от 13-ия кръг на Първа лига.

„Няма реваншизъм – обясни Топузаков, визирайки отпадането от „моряците“ за купата на България.- Това е различен мач, за първенство има точки. Това е мач, за който се готвим подобаващо.“

Наставникът разкри, че на разположение няма да бъдат полузащитниците Георги Костадинов, Мехди Бурабия и бранителят Виктор Генев.

„Много ми се иска да играем офанзивно. Но не бива да забравяме играта в защита. Ако можем да задържим играта в отбрана и да подобрим атаката, ще бъде много хубаво. В последните два мача получихме 4 гола. Толкова не сме инкасирали за предните 10 двубоя. В атака има достатъчно играчи, които да проявят изобретателност. Имаме Галин Иванов, Деса Мицански. Аз се нуждая от всички, когато имаме контузени, те са много важни за нас“.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"