Мъск води човечеството към нови светове - и демонстрира, че левите политици са най-голямата пречка пред прогреса

Две събития покрай Илон Мъск видяхме в новините последната седмица - първото бе огромното постижение на SpaceX, при което гигантската ракета “Старшип” от Тексас беше изстреляна, върната и още от първия опит роботизираните ръце “Меказила” успяха да я хванат. Исторически момент, с който човечеството се доближава до това да живеем на други планети.

Преди това обаче стана ясно, че от щата Калифорния са отказали на Мъск да увеличи бройката изстрелвания на ракети, защото е споделял политически публикации в своята социална мрежа Х в подкрепа на Доналд Тръмп.

Между другото, Мъск разкри новия проект на Тесла - роботи, които са способни да помагат в ежедневните задачи на хората и струват колкото малка лека кола. 

Лесно е да забележим контраста - докато Тесла и SpaceX създават новото поколение изкуствен интелект и роботи за напредъка на човечеството и ни придвижват към установяване на живот на други планети, левите политици правят всичко възможно да му пречат.

Те всъщност доказват, че той е прав, тъй като Мъск говори против левите, именно защото прекаляват с регулациите и позволяват на политическите си позиции да пречат на обективността. 

В друго свое интервю той със смях сподели, че вероятно ще отиде в затвора, ако президентските избори в САЩ спечели Камала Харис. Човекът, благодарение на когото човечеството може да заживее на нови планети, може да бъде хвърлен в затвора от левите, защото не харесват политическите му позиции. 

Това е тенденция, която се повтаря из целия западен свят. Великобритания си избра ляво правителство и тутакси започна масови кавги с Мъск, обявиха го за опасност за демокрацията, говореха как ще го арестуват и какво ли още не. Левите в Бразилия дори забраниха Туитър и без никаква причина замразиха сметките на SpaceX, която е коренно различна компания. Левите във Франция не са се захванали още с Мъск - защото бяха заети да арестуват Павел Дуров и да отнемат свободата на словото в Телеграм. Междувременно те регулират, създават нови министерства, нови държавни агенции и поставят под контрол всеки опит за хора като него да движат иновациите и да създават нови технологии. 

Неговите постижения през последната седмица успяха да изобличат именно това, защото дори левите трябваше да признаят, че това е исторически момент за човечеството. Те ще продължат да твърдят, че той е вреден, с остаряло мислене, фашист и прочее, но вече е пределно ясно, че те пречат на прогреса на човечеството. 

Не е ли страшно, че въпреки всичко това, изборите в САЩ са 50-50 и като че ли все още не осъзнаваме това движение на лявата цензура и контрол, което заплашва цялата западна цивилизация?

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Виктор Блъсков

Този уебсайт използва "бисквитки"