На Джорджа Мелони ѝ писна: Джо Байдън накара премиера на Италия да го чака

Срещата на върха на НАТО във Вашингтон, посветена на 75-ата годишнина на Северноатлантическия алианс, приключи, но в социалните мрежи се появи видео с италианския премиер Джорджа Мелони. 

Защо изображенията станаха вирусни е ясно: Мелони върти очи, прави гримаси, проверява часа на въображаем часовник на китката си, жестикулира. Тя е заснета да разговаря с финландския президент Александър Стуб на срещата на върха на НАТО, докато чака президента на САЩ Джо Байдън. 

Завъртайки очи "по запомнящ се начин", както коментира западната преса, Джорджа Мелони изглеждаше раздразнена в четвъртък сутринта, докато тя и други световни лидери чакаха президента Байдън и генералния секретар на алианса Йенс Столтенберг най-накрая да се появят и да открият третия ден от срещата на върха на НАТО. 

Говорейки с президента на Финландия Александър Стуб, Мелони погледна към тавана и завъртя очи драматично, преди да направи жест към китката си, търсейки въображаем часовник, намеквайки, че планираният час от 10:00 часа минава. 

Трети човек, който слушаше разговора, след това извади телефона си, за да провери часа, а Мелони отново завъртя очи и се намръщи, преди очевидно да забележи видеокамерите на медиите, насочени към нея. Не е ясно какво са обсъждали лидерите, но реакцията на Джорджа Мелони привлече вниманието на някои хора, присъстващи на събитието, включително репортер от Financial Times, който каза в публикация в X, че Мелони показва "най-добрата форма в условия на въртене на очи".

И за да потвърди максималната форма на мимикрия на г-жа Мелони, мрежата X завъртя друг образ на италианския премиер, който говори сам за себе си. Защото няма нужда от повече коментари за тази моментна снимка, заснета от пресата, в която главните герои са Джорджа Мелони и унгарският премиер Виктор Орбан, пише Digi24.

TRUD_VERSION_AMP:4//
Публикувано от Петя Кузева

Този уебсайт използва "бисквитки"