Над 60 000 души посетиха първия фестивал на балканската скара в Пловдив

Над 60 000 души посетиха първото издание на фестивала на балканската скара PlovdivMezi”, който се проведе в парк „Лаута“ в Пловдив от 6 до 10 септември, съобщи кметът на район „Тракия” Костадин Димитров, който бе своеобразен домакин на 5-дневната „кулинарно-музикална вакханалия”.

Той благодари на главните организатори на фестивала от фондацията на „Румънеца и Енчев“, на Община Пловдив, както и служителите на общинските предприятия „Чистота”, „Градини и паркове4, „Общинска охрана”, „Общинска полиция” и Областна дирекция на МВР за подкрепата и безпроблемното преминаване на най-масовото досега събитие на територията на парк „Лаута”.

Районният кмет Костадин Димитров поднесе извинения към живеещите в близките блокове на ж.к. „Тракия” за създадените неудобства. Финалът на събитието поставиха в неделя вечер групите „Хоризонт“ и „Сигнал“. Рок-легендите от „Сигнал“ зарадваха многобройната си публика с двучасово шоу и бяха бурно аплодирани от хилядите свои почитатели, изпълнили пространството около централната алея на парк „Лаута”.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Николай Спасов, кореспондент на "Труд" в Пловдив

Този уебсайт използва "бисквитки"