Най-красивият модел e от Италия

Супербайк и блондинка обраха точките на мотоциклетното изложение в Милано

Кой е най-красивият модел? Този въпрос става актуален на всяко голямо авто-мото изложение, тъй като щандовете радват окото на посетителите с нови лъскави машини и атрактивни хостеси. На традиционното моторшоу в Милано винаги се организира конкурс за най-атрактивен експонат, а италианският производител Ducati е като абониран за първото място. Култовата марка спечели наградата 9 пъти в последните 14 изложения, включително и на завършилото наскоро събитие.

С повече от една трета от гласовете на общо 14 500 анкетирани посетители най-красивият модел в Милано отново е на Ducati. Това е уличният боец Streetfighter V4, който представлява „разсъблечен“ супербайк с двигател на Panigale V4. Моторът с работен обем 1100 куб. см генерира мощност 208 к.с. при 12 750 оборота и максимален въртящ момент 123 Нм при 11 500 Нм. На един килограм от теглото на мотоциклета се пада 1,04 к.с. Специални странични сполейри в предната осигуряват допълнителна притискателна сила от 28 кг при скорост 270 км/ч, за да стабилизират машината с по-добро сцепление при върхово натоварване. Позицията на водача е леко наклонена напред, но с по-отпуснат ъгъл на колената, воланът е с по-висок и по-широк. Водачът избира межди три режима на движение – шосеен, спортен и пистов.

Покрай най-красивия мотоциклет на изложението в Милано в центъра на вниманието попадна и блондинката Анет Млцакова. Младата чехкиня, която се радва на многобройни последователи в социалните мрежи, украси Streetfighter V4 по време на фотосесиите и на щанда на Ducati. Тя също може да претендира за наградата за най-красив модел на моторшоуто. Почитателите на блондинката трябва да знаят, че има сериозна връзка с пилота Николо Канепа, който е състезател на Ducati.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Ангел Виденов

Този уебсайт използва "бисквитки"