Най-модерните цветове този сезон

Време е да разчистим гардероба си, като освободим място за най-модерните цветове. За съжаление до момента нашата модна история е доста скучна. Анцузи, клинове и пижами – изобщо работа от вкъщи. Поглеждаме с надежда напред и с готовност да посрещнем новите тенденции. 

 

1. Шамфъстък 

След голямото питане какво е следващото хилядолетно розово, най-накрая имаме отговор: шамфъстък зелено. Излизай на пазар, защото цветът бързо набира популярност и все по-често излиза на модните сцени. Мекият оттенък е свеж, особено за пролетния сезон, и изглежда добре както сред дрехите, така и сред аксесоарите.

 

2. Нюанси на лилавото 

Лилавото отдавна е уважаван цвят в модните среди. Сега той триумфално се завръща във всички свои нюанси. От пастелни люляци до тъмни теменужки. Ако предпочитате по-меките цветове, можете да последвате тенденцията като се спрете на нюанс лавандула или люляк.

 

3. Ярко оранжево 

Според великата Ел Уудс всеки, който казва, че оранжевото е новото розово е „сериозен нарушител“. Но противно на страстното й горещо твърдение, този сезон има място както за оранжево, така и за розово. Много от известните и уважавани марки представят на модния подиум модели, облечени от глава до пети в оранжево. Те доказват, че цветът е по-добър, когато е по-смел. Други комбинират яркия оттенък с ярко розово, създавайки неочаквана и впечатляваща цветова палитра.

 

4. Шокиращо розово 

Може да сме хилядолетно розови, но в гардеробите трябва да има достатъчно място за ярко и горещо розово. Разцъфнете като пролетно цвете в палитра от черни, кафяви и сиви цветове с шокиращо розово, което ще ви събуди от зимния сън. Нека акцентът във вашия тоалет да е именно този нюанс – сако, обувки или панталон. Бъдете свежи и в крак с тенденциите през новия сезон.

 

5. Неонов Хайлайтър

Изненадвайки всички, неоновите цветове се появяват на безброй модни сцени, от Ню Йорк през Милано до Париж. Независимо дали избирате блейзър, чанта или рокля, това е един от начините да се откроите сред разцъфналите пролетни дървета.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Тина Николова

Този уебсайт използва "бисквитки"