Най-стилните зодии 

Има хора, които винаги знаят как да се облекат и да съчетаят няколко дрешки в един цялостен шикозен тоалет. Тяхната визия винаги е подходяща за ситуацията, в която се намират и е съобразена с обстановката. От гледна точка на облекло е невъзможно да бъдат изненадани или неподготвени.

И въпреки че стилът не е нещо, с което сме родени, а по-скоро го усвояваме с времето, съществува определен тип хора, на които сякаш модата им тече в кръвта. Те разбират от материи, платове, обувки, аксесоари и няма вариант, в който да не съберат погледите.

Вижте кои са те според зодиакалния им знак!

 

1. Телец 

Телецът има невероятен личен стил. Когато влезе в една стая, е невъзможно да не бъде забелязан. Представителите на този зодиакален знак могат да вземат почти всичко, да го сложат на тялото си и да изглеждат фантастично. Дори и нещо да ви прилича на покривка, старо одеяло или дори на завеса, те могат да го превърнат в част от страхотен външен вид.

Телците притежават набито око, неповторим вкус и силно чувство за мода. Имат потенциала да бъдат създатели на тенденции и нови стилове, за които всички ние мечтаем.

 

2. Лъв

Лъвът няма нищо против да похарчи колкото пари са необходими, за да изглежда добре. Той обича модата от висок клас, която съчетава изискани материи, безупречни модели и високо качество. Лъвовете са способни да изразят себе си чрез стила си и винаги са в състояние да се обликат по най-лъскавия начин.

Понякога, когато се чувстват дръзки, те са способни да сложат и нещо изключително скандално, само за да се насладят на реакцията. Но дори и тогава, те успяват да изразят личността си в скандалния тоалет. 

 

3. Везни 

Везните се радват на модата и много внимателно следят модните тенденции. Въпреки това те знаят как да останат верни на собствения си стил. Ако имат нещо модерно в гардероба си, винаги ще го съчетаят с нещо класическо.

Везните умело комбинират и сместват и накрая получават съвършен външен вид, който е всичко. Те създават свои собствени правила за модата и след това ги нарушават както си пожелаят.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Тина Николова

Този уебсайт използва "бисквитки"