Наталия Кобилкина - Световна учителка по секс

Сексоложката и семеен терапевт Наталия Кобилкина напуска и България, и Гърция, и се установява да живее в Лондон със съпруга си Такис Дретакис и малкия им син Филип. Тази новина съобщи самата колоритна учителка по секс на страницата си във фейсбук и в сайта си и развълнува многобройните си следовници.

Наталия написа, че скоро ще обяви какви са плановете ѝ и как ще продължи това, което прави от години, но в момента е заета да обзавежда новия дом на семейството и да му се наслаждава. Двамата с гръцкия ѝ съпруг са решили да заминат почти без багаж, оставяйки всичко в миналото, и да започнат живота си отначало. Тя ще опита да води от Албиона своята Академия Щастлива жена, той - да се впише в тамошния бизнес. В последните година-две семейството живееше в Атина заедно със свекървата на Наталия, но очевидно вече е дошло време пътищата им да се разделят. А и детето е на възраст, когато връстниците му тръгват на градина. Известно е, че качеството на английското образование е на много по-високо равнище от това в другите страни, разсъждават читатели във фейсбук, докато пожелават успех на сексоложката, родена в Русия.

“Искам да знаете, че винаги ще ви обичам и за мен България винаги ще бъде Моя страна и Моя България”, написа Кобилкина в мрежата. Тя обясни и защо обича Лондон: “Този град ми е най-хубавият любовник на света... влюбена съм в него от първия момент и първия поглед. Преживях нещо подобно много години преди, когато дойдох в България и се влюбих в мирис на шарена сол, червени покриви и добри хора... Лондон беше нещо различно. Красиво. Недостъпно и невъзможно. Открадвах малки парченца на щастие в този град. Ходих по красиви улици, вдишвах аромат на кафе и поемах свежестта на въздуха. Този град ме прави различна. Силна. Международна. Истинска. Усещам потенциал, който мога да разгърна и да полетя. Има място за моите крила, които станаха толкова мощни за тези години... и честно ви казвам Летя: в момента... не знам точно накъде и как. Но знам, че съм точно на правилно място с правилните хора”.

Наталия Кобилкина е родена на 23 ноември 1983 г. в Ростов на Дон, тогавашен СССР. Родителите ѝ са потомствени лекари. Има две сестри. От малка се интересува от психология, започва да посещава едни от първите тренинги по личностно развитие в Русия. На 18 години прави първия си непрофесионален семинар в руско-американски проект по комуникация между студенти. Завършва бизнес психология и клинична психология в руския Научноизследователски институт по семейна психотерапия и медицинска психология и започва да работи в сферата на човешките ресурси. В Москва се запознава с българина Делчо Добрев, израснал и завършил образование в Русия. Женят се през 2007 г. и идват да живеят у нас.

Името на Кобилкина нашумява след няколко телевизионни изяви - в “Шоуто на Слави” води рубриката “Мъжът и жената интимно”, редовно се появява в “Горещо” и участва в “Денсинг старс”. През 2017 г. започва поредицата епизоди “Сладки свалки” с репортера Дани Петканов и няколко авторски рубрики в различни медии. Издава седем книги със съвети за секс и щастливи отношения. Междувременно вече се е развела с българския си съпруг и през 2017 г. се омъжва за гръцкия бизнесмен Такис Дретакис. През февруари 2019 г. им се ражда син и се установяват в Атина.

Разкрепостеното поведение на сексоложката и темите табу, които не се свени да коментира, бързо ѝ спечелват симпатиите на по-освободените българки, които започват да посещават семинарите ѝ за любов, увереност и сексуални практики, някои от които се организират на далечни екзотични дестинации. Спечелва и мъжката аудитория не само заради пикантните съвети, които дава, но и заради предизвикателната си външност.

 

Решението за раздяла го взехме заедно

Бяхме на кръстопът, затова решихме да поемем всеки по пътя си. Решението за раздяла го взехме заедно и идеята беше, че го правим с цел подобряване на нашето сегашно състояние. Всъщност ние продължаваме да споделяме всичко в живота си, както и ще продължим да работим заедно.

Делчо Добрев, бивш съпруг

 

Чаровна и добър мениджър

Преповтаря едно към едно книгите на Лариса Ренар. Статиите, които пише, също са взети директно от руския сайт на Лариса. Трябва да ѝ се признае обаче, че е чаровна и добър мениджър. Всеки сам решава в какво да се обучава.

Lunno momi4e, bg-mamma

 

Намерила е нишата жената 

Не може един човек, който не е завършил медицина и не е специализирал психиатрия или психология, или сексология, да дава съвети. Не знам дали тази госпожа има диплома за психолог или психиатър. Тя е тръгнала с еротичността си. Но не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава. Намерила нишата жената. Нямам нищо против нея като жена и човек. Но тук става дума да не се нанася вреда. Моят съвет е хората да бъдат много внимателни към съветите на г-жа Кобилкина, за да не пострада здравето им.

Д-р Илия Врабчев, сексолог, през 2014 г. Починал през 2016 г.

 

Бог те е избрал да помагаш

Браво, Наталия! Възхищавам се на смелостта и успехите ти! Бог те е избрал да помагаш на хиляди хора по света и затова ти е помогнал и тази мечта да я сбъднеш с лекота!

Кремена Нейчева, практик по Тета-Хилинг

Тренира първа целувка върху домати

Преди да стане сексоложка, Наталия Кобилкина се пробва в бизнеса, и то още на 8 години. Събира вишни и се опитва да ги продава на съседите, но без успех. После търгува със семки и дини. На 16 години организира първия си тренинг и успява да покрие разходите си, което ѝ вдъхва увереност. Ужасно се страхува от първата целувка и тренира върху домати, признава самата тя в мрежата. Колкото и да не ни се вярва, и досега се притеснява, когато среща красиви и успешни мъже, и не вярва, че ще може да ги впечатли.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Славяна Манолова

Този уебсайт използва "бисквитки"