Неймар под въпрос за Ел Класико (ВИДЕО)

Голямата звезда на „Барселона“ Неймар може да остане извън сметките на наставника Луис Енрике за голямото дерби с „Реал“ (Мадрид) на 23 април. Бразилецът бе изгонен с втори жълт картон при загубата от „Малага“ с 0:2, а при напускането на терена отправи иронични знаци към страничния съдия. Според медиите в Испания, дежурният делегат е описал това в доклада и не е изключено нападателят да получи по-строго наказание за действията си.

Серхи Роберто и Жорди Алба също висят за Ел Класико, тъй като имат четири картона и при нов такъв в следващия кръг срещу „Реал“ (Сосиедад) ще пропуснат сблъсъка на „Сантяго Бернабеу“.

Кристиано Роналдо и Начо от кралския клуб трябва да се опазват от официални предупреждения в предстоящия мач със „Спортинг“ (Хихон) по същата причина.

Треньорът на „Барса“ Луис Енрике не остана длъжен на арбитъра Хесус Хил след загубата от „Малага“.

„Според мен интерпретацията на жълтите картони е специална – обяви треньорът на каталунците - Трябва да бъдем много внимателни в дадени мачове, тъй като някои грозни шпагати отзад се разминаха без санкции, докато връзването на връзки – не.“

В класирането „Барса“ остана на 2 точки зад „Реал“ и не успя да се възползва от равенството на „белия балет“ с „Атлетико“ (Мадрид) (1:1).

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"