Нено Димов: Темата за имотите на част от управляващите ми изглежда като начална предизборна кампания

Темата за имотите на част от управляващите ми изглежда като начална предизборна кампания. Това каза министърът на околната среда и водите Нено Димов пред Нова телевизия.

На въпрос как вижда ситуацията около имотните теми при управляващата партия, той отговори: „Изглежда ми като начална предизборна кампания. Съвсем ясно е, че след 2 месеца на 26 май ще има избори и в рамките на една пред кампания, каквато тече в момента, започват всички възможни инструменти. На мен ми изглежда като предизборна кампания. Тази година има два вида избори, за Европейски парламент и местни избори“.

Попитан, като обикновена или необикновена предизборна кампания вижда случващото се при ПП ГЕРБ, той каза: „Като градация, защото всяка следваща предизборна кампания в България се развива с все по-малко политики и все по-компромантно. Изглежда не само в България е така, но и в света“, посочи той като даде за пример желанието на Европейския парламент да гласува отново пакета „Мобилност“.

„За мен това е пар екселанс, първо защото имаме географско разделение - няма идеология, има съвсем друго разделение в ЕС, което всъщност е против идеята за ЕС. Това е изключително важно, защото европейските избори ще ни дадат една възможност да се развием в една или друга посока, което е ключово важно, може би най-важното за тази година“, коментира Нено Димов.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"