Неслихан Атагюл е бременна с близнаци

Преди броени дни популярната турска актриса Неслихан Атагюл обяви бременността си. За 31-годишната звезда и 42-годишния й съпруг Кадир Догулу детето ще е първо. И докато феновете на знаменитостите ги поздравяват за това радостно събитие, турските журналисти не седят със скръстени ръце.

Таблоидният репортер Онур Акай направи сензационно изявление, като написа, че Атагюл се е подложила на ин витро в Кипър. Според Онур съпругата на Кадир Догулу е преминала през ин витро процедури три пъти. Първият опит бил през 2018 г., а вторият две години по-късно. И едва третият път вече е успешен. Според него Неслихан не просто е бременна, а очаква близнаци. В същото време самите звезди не коментират тази информация.

В социалните мрежи феновете на актьорите вече разкритикуваха статията на Онур Акай. Мнозина бяха възмутени от факта, че журналистът разпространява медицински тайни, което е забранено от закона. Някои фенове са сигурни, че Акай просто си измисля поредната сензация. Самият репортер не обръща внимание на критиките и настоява на своето.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"