Неслихан Атагюл прекъсва участието си в сериала "Дъщерята на посланика"

Продуцентската компания O3 Medya обяви, че поради здравословни причини Неслихан Атагюл няма да продължи участието си в сериала "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı).

Продуцентите пожелаваха на актрисата бързо възстановяване и обявиха, че сценарият на сериала ще тръгне в друга посока, вероятно с нова главна героиня.

На свой ред актрисата се сбогува с екипа на "Дъщерята на посланика" и обеща на феновете си скоро да я видят в нови проекти. "Време е да се сбогувам със скъпата ми Наре - момичето, което почувствах със сърцето си, докато го играх. Търпях цялата тази ситуацията, но тялото ми не го понесе. Трябва да си дам малко почивка", написа Неслихан в профила си в Инстаграм.

Припомняме ви, че миналата седмица Атагюл бе приета в болница, където бе диагностицирана със синдрома на чревната пропускливост, станал причина за бързата й загуба на килограми през последните няколко месеца.

Неслихан се снима в "Дъщерята на посланика" от края на 2019 г., като в момента в Турция върви втори сезон на поредицата. Екранен партньор на любимката на зрителите от "Черна любов" и "Двете лица на Истанбул" е Енгин Акюрек ("Пепел от рози", "Черни пари и любов", "До смърт").

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"