Никалъс Кейдж плати гаранцията за сина си след побой над съпругата му

Известният актьор Никълъс Кейдж е платил гаранция от 150 000 долара, за да измъкне от затвора сина си Уестън, който беше арестуван по подозрение за физическо нападение над майка си. 33-годишният син на Кейдж беше арестуван в сряда за нападение със смъртоносно оръжие, потвърди полицията. Той беше задържан седмици, след като майка му, актрисата Кристина Фултън, на 57 години, беше видяна с ужасяващи синини по лицето. Уестън я е нападнал в състояние на психическо разстройство. Източник, близък до семейството, казва, че "нещо подобно се е очаквало да се случи", но че "все още всички са в шок". Медиите припомнят, че в края на април имаше словесен спор между Уестън и майка му в Лос Анджелис, последван от физически сблъсък. Не е известно дали Уестън е бил задържан във връзка с атаката през април или е имало нов конфликт.

Уестън нападна майка си на 28 април. Тогава актрисата отказа да отиде в болница, а полицията съобщи, че той е напуснал мястото на нападението до пристигането на патрула и че разследването продължава. Източници твърдят, че Фултън се опитала да утеши сина си, който имал емоционални проблеми. Кристина обаче отрече да е имало конфликт със сина й преди инцидента и помоли личният й живот да бъде уважаван. Не след дълго тя е била видяна да плаща паркинг със синини по лицето. Актрисата посочва в изявление, че на 28 април приятелите на Уестън са я извикали, защото той е имал криза.
"Когато дойдох, бях посрещната от сина си, който очевидно беше психически разстроен. Винаги съм подкрепяла сина си, който се бори с проблеми. Правя всичко възможно, за да гарантирам, че той ще получава по-нататъшна помощ", каза Фултън.

Това не е първият път, в който синът на известния актьор има проблеми със закона. Уестън беше арестуван през 2017 г. за шофиране в нетрезво състояние, причиняване на катастрофа и напускане на местопроизшествието. Полицията каза, че той е ударил няколко паркирани коли, знаци и пощенски кутии, преди да се блъсна с колата в дърво. След като е отведен в болница, той е обвинен в шофиране под въздействието на алкохол, след което е задържан и е определена гаранция от 30 000 долара.

През 2011 г. той беше обвинен в домашно насилие след спор с бившата си съпруга Ники Уилямс.

Уестън е бил лекуван за проблеми с психичното здраве и в миналото.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"