Никол Кидман крие мрачни тайни

Стрийминг услугата Netflix представи трейлър на детективския мини-сериал „Перфектната двойка“, който е базиран на едноименната книга на Елин Хилдербранд. Тя е известна още като „кралицата на плажното четене“. Премиерата ще се състои на 5 септември.

Действието ще се развива на остров Нантъкет, Масачузетс. Сюжетът се съсредоточава върху богатото семейство Уинбъри, водено от успешната писателка Гриър Гарисън (Никол Кидман) и нейния съпруг Тег (Лийв Шрайбър). Синът им Бенджи (Били Хоул) е на път да се ожени за момиче на име Амелия Сакс (Ив Хюсън). Гриър отговаря за организирането на сватбата, включително разходите. Това парти трябва да е основното събитие на сезона, но празникът е помрачен от откриването на труп на брега. Предполага се, че мъжът се е удавил при инцидент, но полицията решава да проведе сериозно разследване. Факт е, че инцидентът сякаш оживява от страниците на един от романите на Гриър. Има съмнения, че привидно безупречното семейство Уинбъри крие няколко скелета в килера.

„В това семейство е жизненоважно да останеш в периферията. По-безопасно е“, казва сестрата на Бенджи Аби (Дакота Фанинг) в разговор с Амелия.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"