Николай Нанков: С обезкървяване на строителния сектор се вреди на икономиката

Избори 2021. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Създаването на изкуствени кризи и оказването на натиск върху строителния сектор от страна на ресорното министерство вреди на българската икономика. Това заяви бившият зам. - регионален министър и водач на листата на ГЕРБ в Ловеч Николай Нанков във Фейсбук.

"Служебният кабинет  трябва да разбере, че с обезкървяването на строителния бранш нанася огромна вреда на българската икономика. И му нанася икономически и имиджови удари", заяви Нанков. 

"Днес строителите посрещат професионалния си празник в смутни времена - с главоломно растящи цени на материалите, в липса на предвидимост с изпълнението на договорите с теоретично най-стабилния възложител – държавата, и без реална подкрепа от страна на служебното правителство на Румен Радев. Нещо повече – за първи път ресорното им регионално министерство на думи е добронамерено, но на дела е войнстващо", допълва Нанков. 

Въпреки тежкото положение, в което се намира строителният сектор заради действията и бездействията на служебния кабинет, Нанков пожелава на стотиците хиляди, заети в тази отговорна професия здраве, успехи и скоро да настъпят по-светли дни. 

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Наталия Малчева

Този уебсайт използва "бисквитки"