Никълъс Кейдж показа младата си съпруга

Актьорът Никълъс Кейдж се появи на премиерата на филма "Колекционер на души" със съпругата си Рико Шибата, която е с 31 години по-млада от него. 60-годишният Кейдж дойде на премиерата в класически костюм, а 29-годишната му съпруга беше с жилетка с мъниста с японски мотиви и високи ботуши. Реверите на сакото на Никълъс също бяха украсени с мъниста.

Напомняме, че това е пети брак за актьора: той и Рико се ожениха през 2021 г. в Лас Вегас. Двойката се запозна година преди това. Кейдж предложи брак на любимата си чрез FaceTime и изпрати пръстен с черен диамант по пощата. През 2022 г. Рико му роди дъщеря.

През 1988 г. Кейдж излизаше с актрисата Кристина Фултън, от която има син Уестън. Никълъс се ожени за Патриша Аркет през 1995 г., но се разведоха през 2001-ва. Година по-късно той сключи брак с дъщерята на Елвис Пресли, певицата Лиза Мари Пресли и живяха заедно две години. Последва съюз с Алис Ким, с която се разделиха през 2016 г. Двамата имат син на име Кал-Ел. През 2019 г. Никълъс сключи брак с гримьорката Ерика Коике, който продължи едва 4 дни.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"