Нов проект: Хю Грант държи в плен две млади мормонки

Актьорът играе главна роля в хоръра "Еретикът"

В началото на юли студио A24 представи трейлър на психологическия филм на ужасите „Еретикът“. В него се вижда как момичета от мормонска секта се озовават в къщата на социопат. В главните роли са холивудската звезда Хю Грант, Клои Ийст и Софи Тачър. Премиерната дата на лентата все още не е обявена.

Героините на Ийст и Тачър популяризират мормонската религия, като посещават жилищни сгради. Един ден отиват в дома на привидно безобиден човек (Грант). Скоро обаче атмосферата се превръща от уютна в страховита. Момичетата се опитват да избягат, но входната врата е заключена. След това собственикът на къщата ги отвежда в стая с две врати. На първата изписва с тебешир думата „вяра“, а на втората – „неверие“. Тогава злодеят казва:

„Няма да те спра, ако искаш да си тръгнеш, но искам да избереш вратата, през която да минеш, въз основа на вярата си.“
Видеото показва и миниатюрен лабиринт, направен от героя на Грант, който става в реални размери. Именно в този лабиринт се озовават пленниците на антагониста. Може би този образ е визуална метафора за ужасните игри, в които мисионерите се оказват въвлечени.

Филмът е режисиран и написан от Скот Бек и Браян Уудс. Преди това дуото работи с Джон Красински върху филма на ужасите „Тихо място“ (2018). Бек и Уудс са автори и на филма на ужасите „Те“ (2018) и научнофантастичния екшън филм „65“ (2023) с участието на Адам Драйвър.

63-годишният актьор Хю Грант ще се превъплъти и в ролята на Даниел Клийвър в предстоящото продължение на филмите за "Бриджит Джоунс" и сам призна, че бил много впечатлен, когато получил сценария.

Хю Грант ще участва и в продължението на „Бриджит Джоунс“.

Хю - който не участва в третия филм, "Бебето на Бриджит Джоунс" - заяви пред "Entertainment Tonight": "Ще ви кажа какво мисля: сценарият за четвъртия "Бриджит" е най-добрият от всички останали. И всъщност един от най-добрите сценарии, които съм чел от много време насам. Знаете, че Хелън Филдин пише още една книга. Надявам се, че не сме твърде стари. Сега не играя много, имам само няколко сцени."

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Румяна Генадиева

Този уебсайт използва "бисквитки"