Новата приятелка на Бен Афлек има свиреп баща

Робърт Ф. Кенеди младши скандализира с жестокост към животни

В брака си с Дженифър Лопес Бен Афлек търсеше тих и спокоен живот, но не му се получи да се скрие от хорското внимание. Съпругата му изнесе интимни моменти от личния им живот на показ и феновете на актьора предполагат, че това е допринесло за разрушаването на брака. Новата любима на Афлек обаче също може да му донесе изненади.

Макар самият актьор да не казва нищо за личния си живот и като цяло да избягва журналисти, таблоидите упорито твърдят от няколко седмици, че сърцето на Афлек е заето. Сега на звездата се приписва афера с 36-годишната Катлийн „Кик“ Кенеди, дъщеря на Робърт Ф. Кенеди младши, племенник на 35-ия президент на САЩ, който беше застрелян през 1963 г.

Актьорът беше забелязан с Кик в популярния салон Polo в хотел Beverly Hills. Според една версия Катлийн и Бен са се запознали съвсем наскоро, а според друга те вече са имали краткотрайна афера, преди актьорът да се събере за втори път с Лопес.

Самата Кенеди се движи в холивудските среди и е близка приятелка с Джесика Бийл, с която дори покориха вулкана Килиманджаро при едно от пътуванията си. Говори се, че Кик е дългогодишна фенка на Афлек и именно тя е инициирала запознанството им. Между другото, мнозина забелязаха, че Кенеди много прилича на бившата жена на актьора Дженифър Гарнър.

Катлийн е следвала история и театър в Станфордския университет. След това се посвещава на изучаването на актьорско майсторство в института Лий Страсбърг в Западен Холивуд. Изиграва малки роли в няколко проекта. Сега тя е известна като светска личност, но баща й Робърт Ф. Кенеди младши привлича много повече внимание. В миналото той беше замесен в няколко големи скандала, свързани с жестокост към животни, които значително накърниха репутацията му.

В интервю от 2012 г. Кик си спомня случка от детството си. Тя казва, че веднъж се возила с баща си в кола покрай океана и той видял кит, изхвърлен на брега. Тогава Робърт извадил резачка от багажника, отрязал главата на кита, закрепил я върху колата и потеглил.

„Всеки път, когато набирахме скорост или завивахме, нещата, които излизаха от главата на кита, започваха да се стичат по прозорците. Изглеждаше страховито. Хората на шосето ни показваха среден пръст, но ни се стори нормално“, казва Кик.
Робърт Ф. Кенеди младши по-късно обяснява действието си с научен интерес - просто обичал да изучава животински скелети и черепи. Това не е единственият странен инцидент с него. Един ден намерил блъснато мече на пътя извън града и го сложил в колата. Канел се да одере животното и да използва месото за храна, но се сетил, че има полет след няколко часа и няма кога да се занимава с мечето. Робърт решава проблема по необичаен начин: изхвърля тялото на животното в храстите в Сентрал парк в Ню Йорк, надявайки се да изглежда така, сякаш то е блъснато от велосипедист. И жителите на града, и властите са шокирани от находката.

Кик има интересни преживявания с баща си Робърт Ф. Кенеди младши.

Робърт Ф. Кенеди младши е адвокат и екологичен активист. Той е широко известен със своята позиция против ваксинирането, вярва, че ваксините причиняват развитието на аутизъм и че Бил Гейтс чипира хората и ги контролира чрез 5G антени. През 2012 г. бавачката на семейство Кенеди обвинява Робърт в тормоз, а той ѝ се извинява с писмо, в което казва, че смята поведението си за отвратително, въпреки че не си спомня инцидента, тъй като в мозъка му живеел гигантски червей.

Името на Кик Кенеди започна да се появява по-често в пресата заради аферата ѝ с Бен Афлек, затова и баща ѝ получи своя дял от вниманието. Няколко екологични организации вече се заинтересуваха от случаите с главата на кита и мъртвата мечка, а фенове на актьора го призовават да си намери друго момиче - с такъв тъст определено няма да има спокоен живот.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"