Новите кметове на районите „Одесос“ и „Приморски“ обещаха да работят за подобряване на градската среда

Новите кметове на районите „Одесос“- Янислава Шопова, и на „Приморски“ - Николай Желязков, от ПП-ДБ, обявиха, че ще работят за подобряване на градската среда в синхрон с кмета на Варна Благомир Коцев. Обещанието те дадоха часове след обявяване на официалните резултати от частичните местния избори.  

„Обичам повече да работя и по-малко да говоря. Хората искат промяна и нямам търпение да започна да работя за тях“, каза Янислава Шопова, която благодари за доверието на варненци на втория тур. Колегата й Николай Желязков заяви, че първото нещо, с което ще се заеме, е пълен оглед на проблемите в „Приморски“, който е най-големият варненски район. Сред приоритетите си Желязков посочи бригадите за бързи ремонти, диференцираното финансиране на района и подобряване на работата на администрацията.   

Кметът Благомир Коцев изрази увереност, че ще работи чудесно с новите районни кметове.  „От днес вие ставате по-малко политици и повече администратори. Доказахме на всички десни хора, че надежда има“, каза Ивайло Митковски от ДСБ, а Огнян Рачев от "Да, България" пожела да ги поздрави отново след 3 години за добре свършената работа.   

Предстои избраните кметове на „Одесос“ и „Приморски“ да положат клетва на сесията на Общинския съвет.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Даниела Фархи, "Труд news", Варна

Този уебсайт използва "бисквитки"