Нумерологична прогноза на астролога Светлана Тилкова – Алена специално за „Труд news”: Първите са с номер 18, но под кармична разплата, ДПС-тата обречени на трудности

Продължителността на живота на 51-вото НС в значителна степен е предопределен от номера и датата на издаване на президентския указ - № 223 от 27 август за насрочване на предсрочните избори.

27 октомври 2024 година е ден потиснат от удвоената вибрация на емоции и разногласия, разруха, приключване. На думи влезлите в НС ще искат да управляват, мъдри слова ще леят, но всъщност ще бягат от възможността да се състави правителство, случи ли се ще бъде случайност, а не логично развитие на изборния процес. На думи ще недоволстват, на практика ще са доволни да полегнат в скута на следващо служебно правителство. Отсега да се подготвим за избори през 2025-а. Дали ще са само едни е рано да се каже.

Коалиция "ГЕРБ - СДС"

От 2021 г. астрологичните аспекти ни казват, че ГЕРБ е, и ще бъде първа политическа сила, въпреки изборните измами, но правителство няма да направи. Седемте парламентарни вота за три години потвърдиха тогавашната ми астрологична прогноза.

Начинът на изписване на коалицията на бюлетината за трети път е носител на изискване за постоянен анализ, безкомпромисно осъзнаване на грешките и максимално бързото им отстраняване, за да няма изненади от страна на двете партниращи си партии. И това, ако не е съдбовен знак. Многократното повторение на едно изискване означава, че то липсва и е невъзможно да бъде постигнато. Решението за образуване на коалицията за тези избори е с вибрация на прибързан инат, но неочаквано ни разкрива чрез общата си вибрация стремеж към придобиване на материални блага. Това означава, че целта на хора в коалицията не е управлението на държавата, а единствено получаване на блага чрез властта.

Въпреки заклинанията на някои си от ГЕРБ, че „символиката е за астролозите“ и „Номерът обаче не прави победата“, което е вярно, защото може да им осигури негативи, те мечтаят за 80 депутата, но бюлетина 18 ги влачи надолу, като за пореден път печелейки изборите, ще са в ролята на губещи. Въпреки иронията на някои членове на коалицията резултат единствено от къса памет, енергията на 18 е носител не само на емоции, но и на тежка кармична разплата, заради проява на егоизъм от страна на лидера и на негови най-приближени. Забравиха, че без ярката и безгрешна астрологична пътека водеща ги през българското политическо тресавище ГЕРБ нямаше да има три мандата, и до първи нямаше да стигне.

Предупреждавам, коалиция на ГЕРБ с ДПС НН е във вреда на ГЕРБ.

„Възраждане“

За пореден път предупреждавам, че „Възраждане“ плаши водещите партии, тъй че да внимават и да се пазят от провокации водещи до отнемане на гласове.

Стартът на предизборната кампания за тях е носител на такт, търпение и подчинение, трудна задача.

Документите са подадени в ден на промени с обща вибрация орисваща ги на трудности, невинаги преодолими. Номера на регистрацията е обвързан с вибрация 2 и изисква такт, търпение и подчинение, които са трудно осъществими.

Бюлетина 12 е носител на двуяка енергия. Създава усещането за увеличаване на подкрепата, но то ще се окаже измамно и трябва да са доволни, ако успеят да задържат резултата от предходните избори, защото част от техните гласове, както ни разкриват планетите, отново може да бъдат пренасочени към друга партия.

ППДБ

Коалицията с номер 26 в бюлетината е преподписала документ за образуване обричащ ги на промени, но през трудности, което означава, че по естествен път промените ще са негативни.

Денят на старта на кампанията за тях е изпълнен с фатализъм и провали, с трудности, често непреодолими, през които минават газейки всичко стойностно и народа и Родината ни, за да бъдат само те.

Прибързани, неспособни на анализ, негодни да се поучат от грешките си, по естествен път дори 10 процента не биха имали, но изборните машини ще им помогнат. Явно все още са нужни някому, но не и на народа.

Коалиция "Движение за права и свободи - Ново начало“ (Пеевски)

„Феномена“ Пеевски е пример как се заграбва партия. Името „ДПС – Ново начало“ е носител на емоции, на трудности, на много разпиляна енергия, която не гради, а руши.

Регистрацията на партията съвпада с датата на указа на Президента и ако се замислите, дава категоричен отговор кой кого и защо следва. Вибрацията на годината на ДПС-НН е подвластна на анализ и осъзнаване на грешките, на вредата от изречените от лидера й думи, от нападките в публичното пространство, които отдалечават от тях възможни нови членове и гласоподавателите, защото не са привърженици на този тип поведение.

Регистрацията в ЦИК гарантира разделение на мненията и разпиляване на гласовете. Номерът на изборната бюлетина 8 е носител на кармична разплата, на материални стремежи или на стремеж на лидера на коалицията да е властелин на България, все още скрит зад нечий гръб.

Предупреждавам, за да не се вайкате след две-три години. В хороскопа на Пеевски е заложено разрушението, а не градежа. Сега може и да се харесва, че играе ролята на добрия юнак, който сам се бие срещу лошите, но това е фасада.

С влизането си в 51-вото НС Пеевски ще легитимира своите по-далечни властови претенции.

Коалиция "Алианс за права и свободи“ (Доган)

Планетите ни предупредиха да гледаме на Доган като част от историята, още след като определи Пеевски като „политически феномен“. Само човек моментно манипулиран или напълно лишен от разум би казал подобна нелепица.

АПС е обречено на трудности, породени от неочаквани обстоятелства, както и на кармична разплата за Доган.

Бюлетина 13 е носител също на кармична разплата, емоционално и панически прибързано привличане на неподходящи хора. Заради инерцията на електората Доган ще има присъствие в НС, което е без значение. Доган вече е минало, дори и да не се случи веднага.

Коалиция "БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА"

Инертността в БСП е за пример как се унищожава партия. Преди осем години, когато избраха г-жа Нинова за председател, написах, че заради характеристики в нейния хороскоп, не защото го иска, а защото е заложено, тя ще съсипе БСП и на всеки от изборите резултата ще е по-слаб от предходните. Днес БСП е в жалко състояние, факт, астрологията както винаги не греши.

Груба грешка, многократно съм предупреждавала, на БСП е коалирането, този път с 14 партии. Така и не разбраха социалистите, че аритметичното трупане на гръмки обединения в българския политически живот отнема гласове, а не придава. Инертността потиска интелекта, а комбинирана с невежество, е път към провала. Само така мога да тълкувам „мъдрото“ заключение на социалист - „не търсим символики, не разчитаме на лотарията“ във връзка с номера на бюлетината. Мнозинство са хората, за които е невъзможно да осъзнаят, че числото е енергия, която влияе и може да се окаже препъни камъка или тласъка към провала или успеха. Така и с тяхната бюлетина 28 - похлупака на изборните им неволи. Радостта от импулсивно, прибързано ново начало, но изтъкано от междуличностни негативни емоции, ще бъде последвано от занижени изборни резултати.

„Има такъв народ“

Партията е в лична година на анализ и осъзнатост какво не бива да повтаря, за да избегне поредните, но познати ни грешки. Въпреки че е една от партиите без далечно бъдеще, безспорно помъдряха като поведение. Затова бюлетина 7, съвпадаща с вибрацията на личната им година е балсам за участието на ИТН в тези избори и им гарантира прескачане на 4 процентната бариера, стига машинните манипулации да не направят друг, удобен някому избор.

Подадените документи са на дата на кармична разплата, в ден на емоции като обща вибрация, под № 6 – желание за стабилност и хармония.

Регистрацията е с номер, който се редуцира до 9 – разпиляна енергия и много емоции заради очакването да се случи мечтаното. Подаването на документите, както и публикацията за регистрацията е с обща вибрация на материални стремежи под знака на емоции, които няма да донесат полза на партията.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"