Обявиха Арън Тейлър-Джонсън за идеалния мъж

Бъдещият Агент 007 има лице, отговарящо на златното сечение

Изпреварва Люсиен Лависконт и Пол Мескал

Красотата не е само субективно мнение, но и математическо изчисление. Златното сечение, древна формула, известна още от времето на Питагор и Леонардо да Винчи, се използва за определяне на идеалните пропорции на човешкото тяло и лице. Въз основа на изчисления това лято за най-красива жена бе обявена актрисата Ан Тейлър-Джой, но остана въпросът кой е идеалният мъж.

Британският пластичен хирург Джулиан де Силва решава тази загадка с научна точност. Той използва древногръцкия принцип на златното сечение и прави изследвания, които помагат да се определят идеалните пропорции на лицето на мъжа. В резултат е установено, че звездата от филмите “Отмъстителите”, “Шут в г*за”, “Да станеш Джон Ленън” и “Анна Каренина” Арън Тейлър-Джонсън официално може да се смята за най-красивия мъж в света. Лицето на актьора отговаря на златното сечение 93,04%. Това означава, че чертите на лицето му почти съвпадат с физическия идеал. Тейлър-Джонсън е почти сигурният следващ Джеймс Бонд в легендарната поредица за Агент 007.

Арън не е единствената звезда, чийто външен вид е изследван от хирурга. Де Силва съставя цял списък с най-красивите мъже на планетата, сравнявайки лицата им по същия метод. Второто място в това необичайно състезание е за Люсиен Лависконт, звездата от сериала “Емили в Париж”. Лицето му отговаря на златното сечение 92,41%. Трети е актьорът Пол Мескал, звезда от “Нормални хора” и “Гладиатор 2”, който е получил 92,38%. На четвърто място е Робърт Патинсън (“Здрач”, “Батман”) с резултат от 92,15%, а Джак Лоудън (“Бавни коне”) допълва челната петица с 90,33%.

Арън Тейлър-Джонсън е един от най-перспективните актьори от младото поколение. Сега той е на 34 години, а вече има зад гърба си забележителни роли като тази на Джон Ленън в едноименния филм и на Вронски в “Анна Каренина”. На практика започва да се снима от 6-годишен, затова твърди, че се чувства “стара душа”, много по-възрастен от своите връстници.

Сам и Арън не се притесняват от 23-годишната разлика във възрастта си.

Интерес буди личният му живот, за който той рядко говори, но който е обект на внимание от страна на таблоидите. Арън е женен от доста години за режисьорката Сам Тейлър-Джонсън, която е с 23 години по-възрастна от него. Имат две дъщери, а Сам има и две деца от предишния си брак, които отглеждат с Арън. С него се запознават на снимачната площадка през 2008 г., когато той е на 18. Тя настоява и взема младежа във филма “Да станеш Джон Ленън”, но тогава никой не подозира как ще се развият отношенията им.

Когато Арън навършва 21 години, прави предложение на избраницата си и създават семейство, което съществува и до днес. Нещо повече, Сам преминава през две онкологични заболявания, но съпругът є остава неизменно до нея. Всъщност двамата имат различни фамилии, но в един момент решават да си направят тяхна обща, като всеки взема и тази на другия. Така се ражда Тейлър-Джонсън.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Славяна Манолова

Този уебсайт използва "бисквитки"