Оказа се лесно да шпионираш немощния Юнайтед

Манчестър Юнайтед има най-лошия старт във Висшата лига, а в мача срещу Астън Вила играчите и треньорът Ерик Тен Хаг са били обект на "шпионаж". Двубоят на "Вила Парк" завърши без голове и така агонията на тима от "Олд Трафорд" продължи. Медиите на Острова сега обаче съобщават, че съблекалнята на Манчестър Юнайтед в този мач е била подслушвана със записвачка, монтирана там два дни преди мача, който се игра на 6 октомври.

The Sun съобщава, че извършителят го е направил, за да запише речта на Тен Хаг към футболистите.

„Това е шокиращо нарушение на правилата за безопасност и наистина е много лошо, че нещо подобно се случи. За щастие в инцидента няма специален умисъл. Фен на Манчестър Юнайтед, който просто искал да чуе какво се говори в съблекалнята, е направил това. Но то не е причина да не се притесняваме, защото остава въпросът как е успял да направи подобно нещо“, каза източник от тима пред The ​​Sun.

Твърди се, че извършителят е взел микрофона от съблекалнята ден след мача.

Мениджърът Tен Хаг поиска от клуба да построи висока стена в базата на отбора Карингтън, добави Daily Mail. В момента базата на тима е в процес на модернизация, поради което футболистите трябва да тренират в по-отворена част на комплекса. Стената трябва да попречи на външни лица да наблюдават тренировъчния процес на Манчестър Юнайтед. Цената й се оценява на 200 хиляди британски лири.

Изграждането на стената е предизвикало объркване сред служителите на Манчестър Юнайтед. По-рано поради съкращаване на разходите около 250 души, които работеха в Манчестър Юнайтед, бяха съкратени.

Тимът спечели седем точки в осем мача в английската Висша лига този сезон и е на 14-то място във временното класиране.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"