Орландо Блум мие чинии срещу секс

Кейти Пери призна кой върти кухнята

 

В света на известните малко неща могат да изненадат, но най-новите признания на певицата Кейти Пери за интимния им живот с актьора Орландо Блум направо шокираха публиката.

В подкаста Call Her Daddy в разговор с водещия Алекс Купър певицата не на шега разказа върху какво се градят любовните отношения с избраника й. Ключовата фраза на Кейти, неочаквано чута в ефир, беше: „Ако сляза долу и видя, че кухнята е чиста, а ти си измил всички чинии и си затворил всички врати на шкафовете, бъди готов да получиш „награда“.

Певицата дори уточнява, че става дума за орална любов. Тя не държи мъжът да има „Ферари“, защото и сама може да си купи такава кола, а да помага в домакинската работа. Звездата буквално не може да се сдържи, когато вижда любимия си мъж с гъба и кърпа в ръце.

Откровеността на певицата шокира много слушатели, но това не е първата интимна подробност, оповестена от звездната двойка. Преди това Орландо Блум, известен със своята прямота, сподели с The Guardian подробности за честотата на интимните срещи със съпругата си след раждането на дъщеря му Дейзи. Той призна, че не е имало достатъчно секс, но добави внимателно: „Току-що ни се роди бебе“. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"