Оставете шепа момичета с розови коси да си направят пърформънса, Радев няма да наложи вето на ЛГБТ закона

За утре се готви протест пред президентството на ЛГБТ активистки ("феминистки мобилизации") с цел Радев да наложи вето на прокарания закон срещу пропагандата в училищата.

Можете да бъдете сигурни, че протестът ще се състои от 70-80 момичета с боядисани коси, които ще поскандират и размахат плакати на английски. Това е. Радев няма да наложи вето и законът ще остане.

ОБАЧЕ, в момента се организира "контра-протест" с призиви по Телеграм въпросните 70-80 момичета да бъдат "разгонени от там". Разбирайте, да се стигне до конфронтация. Ако желаете да им направите услуга и законът да не бъде обнародван - точно това направете.

Ще се посдърпате с тях, ще си размените реплики, онези ще лягат по земята, ще нададат вой, и ви гарантирам до 2 часа по-късно ВСИЧКИ либерални медии у нас ще тръбят едно и също заглавие - БИЯТ РАЗЛИЧНИТЕ. Вас ще изкарат лумпени и фашисти, отишли да бият момичета. Не по-късно от 24 часа след това песента ще са я поели европейските либерални медии, а от там Европейските институции. Достатъчно е една европейска процедура да бъде задействана някъде, за да се свият заешките сърца на родните политици, които да отменят закона. Не се притеснявайте, радетели за гей браковете като Радан Кънев ще се погрижат да се стигне до всякаква възможна евро институция и задейства процедура срещу България. 
Така от играчка ще стане плачка. Един вече приет закон, с огромно мнозинство както в парламента, така и сред обществото, ще бъде премахнат или променен. Било то след вето от президента или по други процедури в Народното събрание, но бъдете сигурни, позволите ли им да си изпеят песента "в България бият различните" това ще се случи.

Затова ви призовавам от все сърце да не се "...а-ха-вате.." на метеното. Да не бастисвате работата в последния момента, да не обръщате каруцата точно преди края. Оставете шепа момичета с розови коси да си направят пърформънса - това по никакъв начин няма да мотивира един президент с претенция да бъде консерватор и национал-суверенист да наложи вето баш на ЛГБТ закон, с което да си срине рейтинга наполовина.

Но докарате ли ни на главата европейските институции след сблъсък и последващата масирана, пропагандна кампания по всички либерални и европейски медии, аз лично ви гарантирам, че до две седмици в Народното събрание ще се е "появило" мнозинство за изменение на същия тоя закон. Веднъж поне мислете  стратегически, както правят те. Не ходете, не се конфронтирайте, не им правете услуга.

Коментарът е от Facebook, заглавието е на редакцията 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Кристиян Шкварек

Този уебсайт използва "бисквитки"