От първо лице: Владимир Карамазов гостува в няколко града с разказ за живота си

Според изследвания в световен мащаб, в момента, най-силно влияние върху ученици и младежи имат популярни личности и инфлуенсъри в социалните мрежи. За жалост по-голямата част от тях не дават добър пример на подрастващото поколение. 

Ето защо актьорът, режисьор и фотограф Владимир Карамазов прие предизвикателството да гостува в няколко български града, за да разкаже за своя житейски път, пречки, трудности, грешки и поуки, както и вдъхнови за своето бъдеще младото поколение.

Дебютната среща ще бъде в Самоков. Освен разговор, диалог и пленер на тема фотография, с Владимир Карамазов, всички ученици ще получат подарък първата му книга - „Мина половин живот“, осигурена в партньорство с Община Самоков и бизнес елита на града.

На срещата се очакват да присъстват 100 ученици от всички гимназии в града, а лична среща с актьора ще имат и неговите фенове.

„Ако успея да помогна дори на двама младежи да изберат своя правилен път и да ги вдъхновя, това ми стига“, споделя Владимир Карамазов, който с нетърпение очаква срещите с младото поколение.

TRUD_VERSION_AMP:6//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"