Очаква ни слънчева събота и максимални температури над 20 градуса

Днес, на Димитровден (26 октомври) ще се радваме на още слънце. След обяд над западните райони ще се появи разкъсана висока облачност. Ще духа слаб вятър от изток-североизток.

Максималните температури ще бъдат между 18° и 23°, в София - около 20°.
  
По Черноморието ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на места по крайбрежието ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 16° и 19°. Температурата на морската вода ще е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
  
В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра - около 11°.
  
В неделя и понеделник ще бъде предимно слънчево, в по-голямата част от страната и почти тихо, само в източните райони със слаб до умерен вятър от североизток. В Източна България на места в низините и в отделни котловини преди обяд ще има мъгла или значителна ниска облачност. Слабо ще се затопли и в понеделник минималните температури ще бъдат между 3° и 8°, а максималните - между 19° и 24°. 

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"