Още седмица за Оле на „Олд Трафорд“

Оле Гунар Солскяр има една седмици, за да спаси треньорския си пост в „Манчестър Юнайтед“. Срещу норвежеца са двамата най-скъпоплатени играчи в тима – Кристиано Роналдо и Пол Погба. Португалецът напусна терена след 2:4 от „Лестър“, без да поздрави наставника. „Имаме големи ментални и тактически проблеми“, каза Погба. Кошмарно игра капитанът Хари Магуайър, пряко виновен за първия гол на „лисиците“.
Солскяр също призна, че е направил няколко грешки по време на срещата. А медиите го разкъсват за желанието му да накара отбора да пътува със самолет от Манчестър до Лестър. Разстоянието е 150 км, а полетът продължи… 10 минути.
Солскяр може да е сигурен, че ще води „Юнайтед“ във вторник срещу „Аталанта“ в Шампионската лига и следващия уикенд в най-голямото дерби с „Ливърпул“. Колкото и подкрепа да има от американските собственици, тя ще се изпари.
Футболисти на еврошампиона „Челси“ призоваха „Златната топка“ през 2021-а да отиде за вратаря Едуар Менди. Стражът направи фамозни спасявания, с които дари трите точки с 1:0 на терена на дебютанта във Висшата лига „Брентфорд“.
Мохамед Салах пък започва преговори за нов договор с „Ливърпул“. Мениджърите му искат 500 000 паунда седмична заплата. Египтянинът вкара нов шедьовър при 5:0 над „Уотфорд“. Медии в Англия пък зоват Салах да получи наградата за №1 в света през 2021-а, но не е фаворит заради липсата на трофеи.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"