Пак инцидент с охраната на Роналдо, той си продава самолета

Кристиано Роналдо продължава да се наслаждава на последните си дни от ваканцията. Португалецът прекара няколко дни в Майорка, а този уикенд отпътува с целия си антураж до Менорка на борда на луксозния си частен самолет, който между другото е обявил за продажба, за да си купи по-голям. 

На връщане целият този релакс е бил нарушен, след като човек от частната охрана на играча се замеси в бъркотия, която е завършила с намесата на Гражданската гвардия. Междувременно футболистът е станал свидетел на цялата сцена. Един от двамата му бодигардове имал здравословен проблем с шина на ръката, в която имало метален елемент, което е причинило задействането на алармата на охранителната арка, когато той е минал под нея. По това време на КПП-то пазела жена и се наложило да повика свой колега. Забавянето изобщо не се харесало на човека, който се грижи за безопасността на португалската звезда, и той започнал да крещи и да жестикулира бурно, според източници от летището. По-късно той се опитал да се измъкне от съответната проверка, като коментирал, че е бил полицай в Португалия. 

Накрая гражданската гвардия се намесила, за да успокои нещата, но полетът на семейство Дос Сантос е излетял с поне половин час закъснение. Преди месец охраната на Роналдо катастрофира и направи неизползваемо неговото Бугати. 

В същото време Кристиано е решил да продаде своя самолет, с който се сдоби през 2015 г., за да вземе по-голям. Той обаче все още не е намерил такъв, какъвто му харесва повече от този Gulstream G200, който навремето му струваше 20 милиона евро.

В момента нападателят отдава самолета си под наем на други играчи или големи бизнесмени, когато не се нуждае от него, на "умерена" цена между 6000 и 10 000 евро на час. Освен това партньорката му Джорджина Родригес прави всичките си пътувания с него.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"