Париж 2024 затвърди гейумнокрасивата култура като отвратителна

Либералите си нанесоха такава ужасна щета с гейското, грозно, безвкусно и агресивно шоу в Париж, че собствените им политически лидери като Макрон сигурно ги псуват на ум от миналия петък. Това беше голям провал за неолиберализма, защото беше образ. 

Чернобил на духа. 

Комунистите свършиха с битова авария, унищожила стотици хиляди животи, а умнокрасивите свършват с духовна катастрофа, съблазнила стотици милиони. 

Париж' 24 затвърди гейумнокрасивата култура като отвратителна, каквато тя е. 

Това е непоправима щета, защото е запечатана на видео и ще се върти в паметта, докато има облаци и интернет.

Независимо какво мислят маргиналите, които се правят на естети във Фейсбук. Тежка световна щета за либералния мейнстрийм беше това и Париж отново е в епицентъра на събитията. 
Париж 1968-а и 2024-та. 

Първата година беше началото на Западния упадък под знамето на сексуалната революция, а втората е началото на неговия официално отпразнуван край под дъгата на сексуалната контрареволюция. Шапо̀!

Париж'24 ще се запомни с катастрофата на неолибералната идеология, която бе видяна от света, защото бе естетическа катастрофа. По-силна от всички думи, анализи, пропаганди и убеждения. Това е свят във фалит, който щастливо манифестира собствения си край на живо по телевизията за цялата планета. 

Впрочем забелязахте ли, че гейовете, металистите, розовите пера, сините елфи и прочие лейди гаги бяха на сушата, изправени в цял ръст, а спортистите в своя зенит на силата и славата бяха набутани в лодки, скрити до кръста като туристи из венецианските канали с флагчета за сигнал кой от коя група е. Това ме потресе повече от другите безвкусици, защото с подигравките към християните съм свикнал (което никога не ме оставя равнодушен).

И понеже го споменах, се сетих - западната консумативна култура се гаври само с християните. Съвсем пресметливо, защото християните си обръщат и другата буза. Реагират като християни - с думи, за да свидетелстват за Христос, но не отиват по-далеч. 

Западните гейове, лесбийки и прочие либерали не смеят да се гаврят с мохамеданите, защото ще ги изколят на другия ден из улиците на Париж и цяла Европа, нито с евреите, които ще ги обявят за антисемити и ще им спрат всички кинти от САЩ и глобалните канали на Сорос. Това е много недостойно поведение за хора, които развяват свободата и артистичната смелост за свой манифест. Те са най-конюнктурните и страхливи типажи, които съм срещал през живота си. Лично и по телевизията. 

Впрочем Париж е най-красивият, вкусарски и културен европейски град, който съм виждал. Град мечта, но кратковременна, като всяка илюзия. Чуден спомен за света от вчера.

 Големите пропадания са присъщи и на големите върхове. 

И както казва апостол Павел в писмото си до евреите:

"Защото тук нямаме постоянен град, но бъдещия търсим." (Евр.13:14)

(От фейсбук, заглавието е на редакцията)

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Явор Дачков

Този уебсайт използва "бисквитки"