Пенелопе Крус - на корицата на гръцко списание

Актрисата не се вързва на комплименти

46-годишната Пенелопе Крус се превърна в звездата на корицата на новия брой на гръцкото издание на списание "Мари Клер". Разглеждайки кадрите, просто е невъзможно да не мислим за лятото: актрисата позира в бяла риза, а сред тъмната й коса се виждат светли кичури, сякаш изсветлели  от слънцето.

В гръцкото списание има кадри, които преди това се появиха във френската версия. В интервю актрисата разказа и за участието си в нова благотворителна програма, създадена от марката Lancome.

"Има ли по-добра идея от това да се осигурят на младите момичета необходимите условия за учене? Когато предложите на някого възможност да получи образование, тогава тези хора ще могат да вземат съдбата си в свои ръце", отбелязва Пенелопе.

Актрисата казва още, че изолацията по време на пандемията й позволила да медитира повече и да отделя време за приготвяне на здравословни ястия за децата си. Заедно със съпруга си Хавиер Бардем тя отглежда син и дъщеря: 10-годишния Лео и седемгодишната Луна.

Актрисата казва още, че въпреки че двамата с Хавиер обменят идеи и мнения за работата си, те все пак се опитват да я оставят пред вратата. Круз също признава, че не може да бъде подкупена с комплименти.

"Не се спирам на това, което хората мислят за мен. Когато ме хвалят много, аз се опитвам да се държа на разстояние и не им вярвам на 100% ",
казва актрисата, отбелязвайки, че способността да се абстрахира от хвалебствени отзиви,  дошла с възрастта.

"Когато бях на 20, бях абсолютен работохолик, дори се събуждах посред нощ, за да отговарям на имейли и тогава трябваше да се науча на търпение, почивка, мълчание. Това, което наистина оценявам сега", казва Пенелопе.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Таня Пушкова

Този уебсайт използва "бисквитки"