Племенницата на кмета на Калофер в пловдивска болница след сблъсък с камион

Племенницата на кмета на Калофер Румен Стоянов – Лалка Николова е настанена в пловдивска болница без опасност за живота след катастрофа на Подбалканския път в участъка между Карлово и село Васил Левски. Инцидентът е станал в близост до разклона за карловския квартал „Сушица” в сряда след 15 часа, когато управляваният от 21-годишната жена лек автомобил „Нисан” навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснат в товарен камион „Мерцедес”.

На пострадалата Лалка Николова е взета кръвна проба за алкохол, а 46-годишният водач на камиона е тестван с дрегер и резултатът е отрицателен. Причините, довели до пътния инцидент, се разследват от служители на РУ на МВР – Карлово в рамките на образувано досъдебно производство.  Предполага се, че причината за катастрофата е движение с несъобразена скорост на японския автомобил, като водачката на нисана е получила нараняване в главата и заради него е откарала с линейка в болница за прегледи и изследвания.

Заради тежката катастрофа повече от 4 часа движението по републикански път I-6 Карлово - Васил Левски  бе отклоняван по  обиколно трасе.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Николай Спасов, кореспондент на "Труд" в Пловдив

Този уебсайт използва "бисквитки"