Плодови приключения през горещите летни дни

Лято е. Мислите ни са насочени към плажа, където можем да разпуснем с коктейл в ръка, докато четем любима книга или просто слушаме звука на вълните. В такива моменти ни се иска почивката ни никога да не свършва, макар и да знаем, че това е трудно възможно. А колко хубаво би било, ако не беше така.

Сайтът, който е известен с партньорството си с футболист №1 на България Христо Стоичков, също има предложения към своите посетители, свързани с вълнуващите летни емоции. Това са няколко страхотни игри с плодчета, които могат да разнообразят дългите летни дни.

40 Bulky Fruits 6 Reels

40 Bulky Fruits 6 Reels се играе с 40 на брой линии       и цели шест рила с четири редици символи. Четирилистната детелинка е така важният уайлд, който замества останалите елементи в играта и позволява да се получи желана комбинация. Звездичката е скатер, който също би могъл да бъде полезен.

5 Crown Hot

Пет фиксирани линии очакват потребителите в 5 Crown Hot - друга популярна слот игра на българския разработчик EGT Digital. Тук внимание следва да се обърне на коронката, която е “главен герой” в заглавието. Тя се появява единствено на рилове 2, 3 и 4, като замества всички останали символи, без скатерите.

40 Power Hot

40 Power Hot е още едно предложение за потребителите, които са специално заинтересовани към слот игрите с 40 линии. Късметлийската седмѝца изпълнява функцията на уайлд символ, докато звездичката е скатер. Сред останалите символи в играта попадат още добре нарисувани елементи като грозде, диня, слива, лимон, портокал и черешки.

5 Super Fruits

Още едно предложение с пет фиксирани линии за игра, 5 Super Fruits е отлично предложение за любителите на плодови слотчета. Играта поддържа джакпота режима Clover Chance, докато и тук налице е седмѝцата, която влиза в ролята на уайлд символ и може да замени останалите елементи в оформянето на успешна комбинация.

20 Power Hot

20 печеливши линии очакват играчите в 20 Power Hot - игра на Amusnet, при която потребителите могат да разчитат на силата на уайлд символа (седмѝца), както и на скатера (звезда). Сред стандартните символи в играта попадат грозде, диня, слива, лимон, портокал и черешки. Както и останалите игри на Amusnet, тук също се поддържа функцията Jackpot Cards.

Какви други игри могат да бъдат открити в сайта?

Към момента в сайта, който спонсорира футболния гранд ЦСКА, могат да бъдат намерени множество различни игри с всякакви сюжети и дизайни. От исторически до такива с животни и супер герои, платформата осигурява едно добро разнообразие.

Разбира се, игрите с плодчета традиционно остават едни от най-популярните сред потребителите. Тук каталогът на сайта също предлага достатъчно богат избор, за да бъдат задоволени дори най-претенциозните изисквания.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"