По идея на златните момичета: Майсторски класове по художествена гимнастика

Сесията във вторник  с важни решения, дават мандат на кмета за Детска болница

В Бургас ще се проведат майсторски класове по художествена гимнастика. Идеята е на златните момичета Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Симона Дянкова, Ерика Зафирова.  Събитието е насрочено за 13- ти юни, в спортна зала "Младост". Бургас е първият град, в който се правят подобни майсторски класове.

Целта е това да е не само спортна проява. Не само да се насърчат младите и малките гимнастички на Бургас, но и златните момичета да се срещнат на живо с почитателите си от града и региона, пише в докладна записка до общинския съвет кметът на Бургас Димитър Николов. Тази седмица, на редовното си заседание,  те ще гласуват субсидия за събитието, в размер на 8 000 лв. Така, община Бургас ще окаже финансова, и логистична подкрепа за първите по рода си у нас майсторски класове по художествена гимнастика.

Наемателите със стикери за синята зона

„Сесията ще се проведе на 17- ти май, в 33 точки, в това число и питанията на колегите. Важна докладна е  тази за Детската болница, която предстои да бъде построена в Бургас. Съветът ще гласува мандат на кмета да работи по процедурата", каза пред "Труд" проф. Севдалина Турманова, председател на местния парламент.

Друго важно решение ще е и това, и наемателите в града да имат право да ползват със стикер синята зона,  както постоянно живущите на даден адрес, след като  обаче задължително представят договора си за ползване на жилището.

TRUD_VERSION_AMP:7//
Публикувано от Мария Кехайова

Този уебсайт използва "бисквитки"