Подозират немец за убийство на българка

В Германия издирват 33-годишната Катина Кирилова

Нашенката изчезнала след среща със 73-годишния в квартал с червени фенери

Има татуирано червено сърце

Германската полиция издирва 33-годишната българка Катина Кирилова. Тя е в неизвестност от 1 август, а в края на миналата седмица криминалистите от град Бамберг, провинция Бавария, съобщиха, че имат данни за убийство и арестуваха заподозрян местен жител.

33-годишната българка Катина Кирилова имала татуирано сърце на шията.

Тялото на Катина обаче все още не е открито, затова полицията публикува нейната снимка с описанието, че нашенката има голяма татуировка на дясната ръка и рамото, както и татуирано червено сърце на шията отпред. На немските медии бяха дадени и снимката на заподозрения Джоузеф Георг Хеймрат, на 73 години, както и на неговия автомобил “Мицубиши”, с който се предполага, че мъжът е откарал трупа и го е скрил на неизвестно място. Има и минимален шанс Катина да е жива и оставена някъде в плен, макар че вече са минали над 10 дни от изчезването ѝ. Сформиран е екип от 30 следователи, ръководен от шефа на криминалната полиция в Бамберг. Служителите на реда продължават да търсят българката, включително обхождат безлюдни райони със следови кучета.

Заподозреният немец Джоузеф Георг Хеймрат се срещнал с българката в квартала на червените фенери в баварския град Бамберг.

Катина и Джоузеф се срещнали за последно на 1 август по обeд в квартала с червени фенери Хаджарт. Веднага след това близките на нашенката изгубили връзка с нея. Засега от полицията не разкриват подробности за немеца и чужденката и какви са били отношенията им, за да не се пречи на рaзследването.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"