Последният отпаднал участник от “Фермата” Радилена пред “Труд”: Изолирана се чувствах най-щастлива

Поредната жертва на тенденцията в четвъртия сезон на риалити предаването “Фермата” - “жени да елиминират само жени”, стана колоритната Радилена. Блондинката от град Кула е последният отпаднал участник от шоуто, след като загуби двубоя за оставане от емигрантката Росица, избрана за първи дуелист от европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова.

За мен “Фермата” беше една приказка. Наслаждавах се на всеки миг. Имах очаквания, че условията на живот ще са много по-тежки, а храната оскъдна, но всъщност бях приятно изненадана. В предаването бях щастлива. Радвах се на животинките, на хромела, с който мелехме брашно и на всичко българско в нашия бит. Магията на шоуто се крие в споделянето на трудностите, недоимъка, работата и емоциите”, разказа пред “Труд” Радилена след отпадането си от “Фермата”.

Според русокосата фермерка шоуто я пленило с ретроспекцията към живота на дедите ни, с обичаите и историята, които са опознавали, както и с равнопоставеността помежду им. “Там се научих да се концентрирам върху положителното у хората и да взимам поука от грешките им. Да не съдя за негативното в тях, а да проявявам разбиране”, каза още Радилена.

25-годишната сервитьорка, която премина през всички позиции в играта – ратай, дуелист, фермер на седмицата, споделя, че във всяка една от тези позиции е имало урок за нея, както и отговорност, привилегия и емоция. “Най-трудно ми беше да бъда фермер на седмицата, защото не можех да нареждам на хора, които са много по-възрастни и опитни от мен. Нямах достатъчно авторитет и това ми беше най-трудно”, допълни младата фермерка.

На въпрос кога най-много се е забавлява и забравяла, че цяла България я гледа, Радилена отговаря, че това е било през цялото време. “Доставяше ми невероятно удоволствие да разсмивам другите. Общо взето не се сещах много за това, че цяла България ме гледа. Най-веселите ми моменти бяха с Христина и след завръщанията ни от дуелите, особено след моята победа срещу Ива. Чувството да се завърнеш като победител наистина ме накара да се отпусна, за което принос имаше и почерпката след дуела”, обясни блондинката.

По думите й от външния свят абсолютно нищо не й е липсвало. “До втората седмица усещах липсата на бившия ми приятел, но след завръщането от дуела осъзнах, че има причина този човек да е в моето минало. Парадоксът е, че именно в условията на изолация се чувствах най-свободна и щастлива”, твърди красавицата.

Участието на Радилена се обвързваше до голяма степен с друга фермерка, отпаднала седмица преди нея, Христина. По този повод 25-годишната сервитьорка призна, че с Христина са били най-забавните й моменти, но не липсвали и разочарования. “Ние двете взаимно си влияехме зле, но колкото и да не ни харесва, просто заедно се отпускахме и бяхме себе си, защото имаме сходни характери и преживявания. Въпреки че има много неща, които не харесвам в нея, все пак аз останах неин приятел до края”, допълва колоритната участничка.

На въпрос дали Ваня Стамболова е направила грешка като фермер на седмицата да направи пореден женски дуел, Радилена посочи, че освен нея, всички във “Фермата” са фокусирани върху наградата от 100 000 лв. и европейската шампионка е била устремена да спечели. “Вярвам и дори съм сигурна, че тя знаеше, че избирайки Росица за първи дуелист, аз ще съм втори. Но това е нейният избор и нейната игра и не смятам, че е грешка. Освен това, тя също беше на дуел с Нина, именно заради мен”, сподели още фермерката от Кула.

За двубоя с Росица Радилена призна, че е могла да се справи по-добре. “Бях доста тромава, не разпределих правилно битките и в стремежа си да е забавно, загубих ценно време. Трябваше да сложа на Алманаха повече точки, защото бях подготвена за него. Евентуална победа при въпросите от Алманаха щеше да ме върне в играта и да стигнем до петата битка, но тогава не се сетих за тази стратегия. Също така, не трябваше да се преуморявам в първата битка. Накрая вече просто се забавлявах и не си давах зор”, призна русокосата сервитьорка и допълни, че ако можеше тя да избере срещу кого да се изправи, това щяло да бъде бесарабската българка Лилия. Въпреки това обаче Радилена се гордее, че е била на двубой с Росица, тъй като загубила достойно, от физически най-добре подготвената жена.

На въпрос дали съжалява за нещо, което е казала или направила по време на участието си, блондинката отговаря: “Със сигурност бих си спестила някои пререкания, скандали и прибързани думи, които изрекох. Имаше моменти, в които показах не чак толкова достойно поведение, под влияние на алкохол. Но като цяло не съжалявам за нищо. Моментите, в които съм почувствала, че съм сбъркала, съм се извинявала веднага”.

След престоя си във “Фермата” Радилена е категорична, че всеки от останалите участници има различни, уникални и ценни качества, които харесва, и които би искала да притежава. А относно това дали има фаворит за спечелване на шоуто тя обясни, че победителят трябва да притежава комплексни качества и за нея голямата награда заслужават Александър и Дидо.

Спечели един дуел за оставане

Най-подценяваната жена

Радилена се открои в четвъртия сезон на “Фермата” като най-подценяваната жена и най-лесният опонент за побеждаване в дуели според другите участници. Това за първи път стана ясно по време на втория женски дуел, когато близначките Ива и Йоана бяха избрани да се състезават с нея за оставане в шоуто. Тогава двете емигрантки подцениха блондинката от Кула и отпаднаха неочаквано, въпреки че бяха фаворити за спечелването на битките и самите те демонстрираха огромно самочувствие преди началото на надпреварата.

За съжаление обаче във втория дуел си дуел за оставане Радилена не успя да постигне същите резултати.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Денис Медаров

Този уебсайт използва "бисквитки"