Посолството на САЩ с изкушаващо предложение към българските младежи

Посолството на Съединените американски щати в София отправи вълнуващо предложение към българските тийнейджъри. U.S. Embassy Sofia обяви конкурс за място в "най-вълнуващото музикално изживяване за тийнейджъри по света", а наградата е повече от изкушаваща. Български младеж ще има шанса да се учи от ментори, номинирани за "Грами", както и да участва в концерт, който ще бъде предаван на живо по цялата планета.

Съобщението с добрите новини от U.S. Embassy Sofia гласи:

"Добри новини за всички амбициозни, млади музиканти! Кандидатствайте сега за безплатно глобално музикално изживяване!  
Мечтаете ли да станете музикант, създател на съдържание или инфлуенсър? Това е вашият шанс да го осъществите! Каним ви да кандидатствате сега, за да спечелите БЕЗПЛАТНО студийно оборудване, изпратено директно до дома ви — и място в най-вълнуващото музикално изживяване за тийнейджъри по света!", обявиха от Посолството на САЩ у нас.

Кой може да кандидатства и кога е крайният срок?

"От 15 до 17 ноември 2024 г. 90 от най-запалените млади творци (на възраст 14-19 години) ще се съберат виртуално за три зашеметяващи дни на музикални работилници, джем сешъни и студийни записи. Учете се от ментори, номинирани за Грами, записвайте своя собствена музика и участвайте в голям концерт, който ще бъде предаван на живо по цялата планета! Кандидатствайте до 25 октомври – формата за кандидатстване е в линк в коментарите", уточниха от U.S. Embassy Sofia.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Петя Кузева

Този уебсайт използва "бисквитки"