Посред нощ Кирил Петков се заяжда с ГЕРБ, ПР-ът на Борисов му се подигра: Кириле, бръмбарите ли те налазиха?

Късно снощи Кирил Петков и ГЕРБ влязоха в спор в социалните мрежи. Всичко започна в 22 часа с отговор на депутата от пернишкия 14 МИР Георг Георгиев на публикация от лидера на "Продължаваме промяната".

В поста си Кирил Петков обещава, че ще има напредък по републикански път I-1 "София-Владая-Перник" в участък от км 275+763 до км 282+460 и от км 285+500 до км 287+000 след среща с шефа на АПИ. 

"Нагло, брутално нагло, Киро нагло! Аз разбирам, че самите #ПеПеци се срамите и гледате да забравите, че Цеков е съществувал, ама слава Богу мрежата пази всичко.  Докато Андрейката „конвенционалното” реверсивно мотаеше и не можеше да възстанови, та се наложи с колегата Христина Георгиева да го преследваме, питаме и настояваме, вие сега с цялото си безочие се хвалите с проект, който ще се случи не благодарение, а въпреки вас! Кириле, не се излагай. Когато сме говорили за реверсивно движение, ти Перник още не знаеше къде е!", отговори му на свой ред Георгиев. 

Последва позиция на ресорното ведомство: "Министерството на регионалното развитие и благоустройството категорично заявява, че се противопоставя срещу опитите на политически лидери и партии да използват институцията и нейните агенции за манипулация с цел политически дивиденти."...

А след това дойде и още един пост на Кирил Петков, обръщащ се към лидера на ГЕРБ: 

"Бойко, трепериш ли? Губиш ли почва под краката? Борисов звънял в късните часове на нощта по министерствата на служебното правителство, с което той уж нямал нищо общо. Резултатът от изплашения Бойко и неговите министри може да намерите във фейк сайтовете тази нощ. За разлика от теб, Бойко, аз бях в АПИ днес, защото ми пука за хората в Перник, а ти си бил за риба."

Последва шеговита публикация от ПР-а на Борисов Севделина Арнаудова и от страницата на Младежи ГЕРБ:

“Кириле, бръмбарите ли те налазиха? Забави, забави."

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"