Потомък на Нострадамус разтревожи Испания с предсказанието си за ЕВРО 2024

Първата победа на Англия над Сърбия с 1:0 беше повод "пророчеството" на екстрасенса Милан Радонич - Милан Таро да привлече вниманието на медиите в Европа. Престижният испански вестник "Марка" съобщава: "Нострадамус разтревожи Испания с предсказанието си" и пише:

- Милан Радонич, деветият потомък на Нострадамус, изключва Испания като победител в Европейското първенство, прогнозирайки, че Англия ще спечели титлата.

Равенството 1:1 на Англия срещу Дания и победата на Испания с 1:0 срещу Италия, заедно със страхотното представяне, правят прогнозата на Нострадамус за отбора победител на Европейското първенство през 2024 г. отново актуална.

- Всички големи национални отбори ще се представят зле на Европейското първенство през 2024 г., с изключение на Англия, която вероятно ще спечели - каза Милан Радонич.

Испанците са притеснени, защото смятат, че заедно с Франция, Португалия и Италия са в тази група, която се очаква да се провали. 

- Виждам страхотно забавление - отбеляза Нострадамус от 21 век, както сам сърбинът се определя, по повод триумфа на Англия.

Друга негова прогноза, която изглежда още по-трудно осъществима, е за голмайстора на Европейското първенство: „Хари Кейн ще вкара повече от 10 гола“. - заключи той. Интересното е, че медиите в Англия също съобщават за тази прогноза, така че Daily Mail се "радва" на предсказанието му за титла и голмайстор номер едно на турнира. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"