Приеха една от най-големите аржентински легенди в болница, преливат му кръв

Световният шампион през 1978 г. начело на Аржентина Сезар Луис Меноти е бил приет в медицински център, където е бил хоспитализиран на 85-годишна възраст поради тежка анемия, заради която е трябвало да му бъде направено кръвопреливане през уикенда, обяви местният вестник Clarín.

Бившият треньор на световните шампиони от 1978 г. с националния отбор на Аржентина и настоящ директор на тима, спечелил Мондиала в Катар, подобрява състоянието си с течение на времето, реагира добре на лечението и чака да бъде изписан, за да може да се върна у дома.
Бившият треньор на Нюелс, Уракан, Бока, Ривър, Индепендиенте и Росарио Сентрал е прекарал последните няколко дни отпаднал и почти не е напускал дома си. Състоянието му се влошава, докато семейството му не решава да го хоспитализира. Лекарите извършват съответните изследвания, за да оценят стъпките, които да следват. Анемията, довела до хоспитализацията му, не е първият здравословен проблем, който Сезар Луис Меноти има през последните месеци. След като пропусна пътуването за Световното първенство през 2022 г. в Катар като предпазна мярка, през 2023 г. той също беше приет в санаториум, но поради домашен инцидент, причинил му вътрешен кръвоизлив.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"