Приятелите на Джей Ло не понасяли Бен Афлек

Най-коментираната двойка в Холивуд обявява развода си

Певицата запазила близки отношения с доведените си деца

Събраха се 20 години след като развалиха първия си годеж

Разводът на най-коментираната светска двойка Дженифър Лопес и Бен Афлек е едно от събитията на годината и слуховете и клюките около тях не стихват в последните месеци. Тези дни стана ясно, че разлъката при „Бенифър“, както колективно ги наричат техните милиони феновете, е окончателна и съвсем скоро официално ще обявят развода си.

Според източник на "Page Six", двамата планират да направят това към края на лятото. Той твърди, че нещата между тях определено са приключили, въпреки че актьорът и актрисата бавят развода. Запознат с историята на звездите коментира, че близките на Джей Ло презирали Афлек и непрекъснато я убеждавали, че това не е човекът за нея. "И семейството й, и приятелите й не го понасяха", казва близък до певицата.

"Двамата обърнаха страницата на всичката недовършена работа от преди 20 години и плюс. Те довършиха нещата - и те знаят, със сигурност, че те не са създадени, за да са заедно за дълъг период. Вече няма въпроси, които са останали без отговор. Те видяха всичко, което имаха нужда да видят и нещата приключиха.", коментира източникът.  И няма шанс в бъдеще Джей Ло и Бен отново да се съберат. "Бен намери новия си дом, Джен скоро ще избере нейния. Абсолютно всичко свърши и няма никакъв интерес, склонност или причина да се връщат назад", твърди източникът.

Щастието между Бен и Дженифър продължи само две години.

Последните клюки около двойката са, че тази седмица Джей Ло е забелязана в дома на Афлек и прекарала цял ден с децата му от предишната му съпруга – актрисата Дженифър Гарнър. Изглежда Лопес е запазила близки отношения с доведените си деца, с които е живяла близо две години.

“Бенифър” си казаха “да” преди точно две години и накараха мнозина да повярват в приказката за предопределената любов, тъй като се събраха близо 20 години след като развалиха първия си годеж. През това време и двамата имат зад гърба си по няколко брака и деца, върхове и спадове в кариерите им и най-накрая всичко изглеждаше наред. Уви, и този път приказката им няма щастлив край.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"