Проф. Костадин Ангелов: Всичко бях виждал, но да направиш наръчник "как да стана наркозависим", не бях виждал

"Всичко бях виждал, но да направиш наръчник "как да стана наркозависим", не бях виждал. Що за глупост, що за цинизъм!". С тези думи, без да назовава поименно виновника за сериозната провокацията, проф. Костадин Ангелов се включи в коментарите по горещата тема със скандалния клип на певицата Диона, който предизвика широка обществена реакция.

На изключително провокативна реклама в социалните мрежи тя е "начертала" бяла линия върху стъклото на телефона си с уточнението: "Не е това, което си мислите". 

Народният представител от ГЕРБ/СДС и зам.-председател на Комисията по здравеопазване проф. Ангелов предупреди: "Хора, от това се умира! Това разрушава съдби, семейства, животи!"

"Труд news" публикува поста на проф. Костадин Ангелов във "Фейсбук" без редакторска намеса.

"Всичко бях виждал, но да направиш наръчник "как да стана наркозависим", не бях виждал. Чудя се, що за човек трябва да си, за да се съгласиш да се снимаш в подобна “реклама”.
Как е възможно да не се осъзнава отговорността, която носиш към деца и младежи.
Хубаво, имаш половин милион последователи в Инстаграм, ама не ти ли минава през ума, че много от тях са деца и тийнейджъри и така лесно могат да бъдат подведени да шмръкнат и кокаин, и амфетамини?!
Хора, от това се умира! Това разрушава съдби, семейства, животи!
Що за глупост, що за цинизъм", написа проф. Ангелов

Към този час видеото вече не може да бъде намерено в профила на певицата в "Инстраграм" и най-вероятно е изтрито от самата нея.

TRUD_VERSION_AMP:5//
Публикувано от Петя Кузева

Този уебсайт използва "бисквитки"