Прочути бракове рухват заради изневяра

Кон за кокошка

Заслепени от страст мъжкари заменят съпруги-красавици с невзрачни същества 

Хванати натясно, прелюбодейците обикновено си признават

Някои успяват да измолят прошка

През лятото на 2022 г. в пресата се появява информация, че Емили Ратайковски и Себастиан Беър-МакКлард са се разделили. Причината е изневярата на звездната половинка. Източник от близкия кръг на моделката потвърждава, че наистина е така - Себастиан ѝ е изневерил и нещо повече - правел това систематично.

Емили Ратайковски не прощава системните изневери на Себастиан Беър-МакКлард.

Дълго време нито Ратайковски, нито Беър-МакКлард коментират развода. Красавицата обаче намеква за това индиректно: тя пуска няколко публикации в социалните мрежи, в които се говори за изневерите на Себастиан и тяхната раздяла. 
Емили не може да прости предателството, както и много други звездни красавици, които загърбват окончателно неверника. Има обаче и прелюбодейци, които успяват да измолят прошка и да останат с половинките си, които намират сили да преглътнат обидата.

Бионсе и Джей Зи

Бионсе и Джей-Зи са от малкото двойки, останали заедно след изневярата.

Таблоидите редовно развеждат Бионсе и Джей Зи, пишейки напоително за изневерите на рапъра. Историята достига своя връх през 2013 г. Тогава избухва скандал, който пресата нарича "Elevatorgate" (скандал с асансьор). Някой пуска в мрежите видео на по-малката сестра на Бионсе, Соланж Ноулс, която напада Джей Зи с юмруци. Това се случва в асансьор. Тогава никой от участниците не коментира инцидента, но мнозина разумно решават, че Соланж е решила да се застъпи за сестра си.

Бионсе запазва мълчание и през 2016 г. издава един от най-добрите албуми в кариерата си, „Lemonade“, където открито говори за изневерите на съпруга си. Музиката се превръща в своеобразен психотерапевтичен сеанс за звездата. Тя най-накрая успява да говори за чувствата си и как е успяла да прости на любимия си.

Година по-късно рапърът „отговаря“ на Бионсе с албума „4:44“, в който потвърждава факта на изневярата и се извинява на жена си. Само няколко седмици преди премиерата певицата му ражда близнаци - Сър и Руми.

„Съжалявам, често изневерявах. Трябваше ми да имам бебе, за да го видя през очите на една жена, трябваше ми да имам близнаци, за да повярвам в чудеса, отне ми твърде много време да напиша тази песен, не те заслужавам“, се казва в песен на рапъра от албума.

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик

През 1997 г. Сара Джесика Паркър се жени за Матю Бродерик. Те са смятани за една от най-силните двойки в Холивуд, но през 2008 г. изневярата засенчва силния им съюз. И ако във филма „Сексът и градът“ вината е на героинята Сара (целувката с Ейдън), то в реалния живот жертвата е самата Паркър.

Бродерик изневерява на актрисата с млада сервитьорка. Подробности са публикувани в медиите. Отначало Матю просто си кореспондира с момичето, а по-късно започват да се срещат в апартамента на приятел на Бродерик. В резултат на това актьорът е хванат на местопрестъплението. Сара обаче намира сили и прощава на съпруга си, с когото тази година празнуват 27 години от сватбата си.

Жизел Бюндхен и Том Брейди

Жизел Бюндхен и Том Брейди се сдобряват, но после се развеждат.

Жизел за първи път се сблъсква с изневярата на Том Брейди още в началото на връзката им. Романсът между модела и играча по американски футбол започва през 2007 г., когато Том все още периодично посещава бившата си приятелка Бриджит Монахан, която се оказва бременна. Бюндхен е шокирана, но не се разделя с приятеля си.

Жизел и Том се женят и бразилката ражда две деца. През 2015 г. Брейди има проблеми в кариерата си и не измисля нищо по-добро от това да започне да пие по барове. Той е придружаван от приятеля си Бен Афлек, човек не с най-безупречната репутация. Оказва се, че Том се интересува не само от алкохола, а и от жени. Говори се, че една от тях е Кристин Узунян, бавачката, която има връзка и с Афлек.

Жизел отново прощава и казва: „Мисля, че е важно да се уважаваме един друг и да се ценим за това, което сме, и да не се опитваме да променим другия“.

Все пак двамата подават молба за развод през октомври 2022 г.

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк

Слухове за изневерите на Джъстин периодично се появяват и сега, но в началото на връзката двойката трябва да премине през наистина сериозни изпитания. Те започват да се срещат през 2005 г. Очевидно Тимбърлейк не разпознава веднага актрисата като „любовта на живота си“ и затова редовно търси щастие встрани. Неговите забежки често стават обществено достояние.

През 2010 г. търпението на Джесика се изчерпва и тя решава да се раздели с приятеля си. Може би в този момент певецът осъзнава кого губи. Скоро Джъстин предлага брак на Бийл, на което тя казва: „Да“. През 2015 г. Джесика ражда син Сайлъс Рандал, а пет години по-късно - и Финиъс. Това не означава, че бракът им върви гладко – досега те са преминали през три брачни консултации, а напоследък Бийл е свалила брачната си халка.

Ева Лонгория и Тони Паркър

Звездата от сериала „Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория и седем години по-младият от нея баскетболист на "Сан Антонио Спърс" Тони Паркър се срещат през есента на 2004 г. и сключват брак през лятото на 2007 г. с бляскава церемония във френски замък.

През ноември 2010-а актрисата подава документи за развод. Тя споделя пред свой приятел подозрението, че половинката ѝ има афера със съпругата на бивш съотборник. Лонгория открила в телефона му стотици текстови съобщения, изпратени от друга жена. И това не било първото прегрешение на Тони Паркър – той ѝ изневерявал и по-рано.

Мария Шрайвър и Арнолд Шварценегер

Шварценегер остава без Мария Шрайвър заради незаконния си син.

Актьорът Арнолд Шварценегер са запознава с племенницата на братята Кенеди - журналистката Мария Шрайвър, на тенис турнир през 1977 г. Двамата се женят през април 1986-а. Имат четири деца – две дъщери и двама сина. През 2011 г. Шварценегер и Шрайвър се разделят. По-късно става ясно, че екшън звездата и бивш губернатор на щата Калифорния е признал на съпругата си, че има извънбрачен син Джоузеф Баена, роден през 1997 г. Майката на детето е дългогодишната икономка на семейството Милдред Баена.

Шварценегер е знаел за момчето, което между другото много прилича на него, но го е пазел в тайна. В един момент семейният терапевт, когото посещавали с Мария с цел да преодолеят някои различия в брака си, повдигнал въпроса за извънбрачното дете като казал, че Мария има правото да узнае дали наистина актьорът е негов баща. Тогава Арни със свито сърце си признал…

Мег Райън и Денис Куейд

Бракът на актьорите Мег Райън и Денис Куейд започва със семеен скандал, но продължава относително дълго - десет години. Двамата се срещат на снимачната площадка и се женят през 1991 г. Преди това Мег се скарва жестоко с майка си, която разбира, че Денис е наркозависим. Мег скача в негова защита, излива целия си гняв върху майка си и я гони от дома си. С Денис веднага насрочват дата за сватбата. Това е втори брак за него. Година по-късно се ражда синът им Джак.

През 2001 г. двамата се развеждат, но остават приятели въпреки изневерите от страна на Куейд, за които намеква актрисата, и нейната любовна афера с актьора Ръсел Кроу през 2000 г. Впрочем, Куейд се жени още два пъти след развода си с Мег Райън.

Дита фон Тийз и Мерилин Менсън

Връзката на танцьорката, модел и актриса Дита фон Тийз и скандалния музикант Мерилин Менсън започва през 2004 г. Двамата сключват брак през есента на 2005-а, а година по-късно, в навечерието на Коледа, кралицата на бурлеската напуска съпруга си. Двамата се разделят официално през 2007 г.

Дита намеква, че причината е изневяра от страна на Мерилин Менсън и едва ли някой се съмнява в това, след като в последните години няколко жени, включително бившата му годеница, актрисата Евън Рейчъл Ууд, го обвиняват в изнасилвания, сексуален, физически и емоционален тормоз.

Сандра Бълок и Джеси Джеймс

Актрисата и носителка на „Оскар“ Сандра Бълок и телевизионната звезда и производител на мотоциклети Джеси Джеймс сключват брак през 2005-а. Осиновяват момченце на име Луис. Пет години по-късно, малко след като актрисата е отличена за ролята си във филма „Сляпата страна“, съпругът ѝ е изобличен в изневери от няколко жени.

Самият Джеймс казва, че повечето от тях нямат основания за подобни твърдения, но наистина е нарушил брачните си клетви и се извинява на Бълок за това, което ѝ е причинил. Става дума за 11-месечната му връзка с татуираната моделка, всъщност стриптийзьорка, Мишел Магий, която го потърсила във Фейсбук с надеждата да я вземе на работа в компанията си, защото обожавала моторите. Той обаче поискал да се срещнат и я уверил, че с брака му е свършено и се чувства много самотен.

Сандра и Джеси са официално разведени от юни 2010 г. След това актрисата свързва живота си с фотографа Брайън Рандал, който почина преди година.

TRUD_VERSION_AMP:3//
Публикувано от Славяна Манолова

Този уебсайт използва "бисквитки"