ПСЖ преследва Нико Уилямс

Нико Уилямс има за цел да бъде един от големите трансфери през лятото. Барселона иска крилото на Атлетик Билбао, като ще се опита да плати клаузата за откупуването му от 58 милиона евро, но след отличното му представяне на ЕВРО 2024 и други клубове искат да го имат в състава си.

След като интересът на отбори като Ливърпул или Челси охладня, последните информации за бъдещето на Нико  показват, че Пари Сен Жермен също ще последва стъпките на крилото. Това разкрива „The Athletic“, като дори дава подробности, че французите вече са влезли в контакт с него. Френският портал „Le10Sport“ също посочи преди няколко дни, че Нико може да бъде в списъка на ПСЖ, но сега в Англия вече говорят за първи контакти.
Напускането на Килиан Мбапе в Реал Мадрид като свободен агент беше тежък удар за ПСЖ и сега те търсят негов заместник, за да останат конкурентоспособни през следващия сезон. Към днешна дата отборът на Луис Енрике добави само руския вратар Матвей Сафонов и има пари за още попълнения.
Името на Нико Уилямс не е единственото, което се свързва с ПСЖ през последните часове. От Франция посочиха, че биха представили оферта за подпис и на Джейдън Санчо, който се завърна в Манчестър Юнайтед след наем в Борусия Дортмунд. Английското крило би било в настроение да пристигне в Париж, въпреки че все още няма споразумение между клубовете.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"