Пускат златни винилови плочи на AC/DC

Лимитирани издания на шест рок класики

Бандата тръгва на турне в Европа

Една от най-успешните банди

Хард рок тиранозаврите от AC/DC продължават да празнуват 50-годишнината си като една от най-великите и успешни групи в света. В тяхна чест Columbia/Sony Legacy обявяват, че втората серия от каталогa им ще се предлага на златни винилови плочи и ще включва песни, които до момента са били достъпни само в родната им Австралия. Официалната им премиера е на 21-ви юни. AC/DC представят лимитирано издание на шест рок класики: If You Want Blood You've Got It, Let There Be Rock, Ballbreaker, Stiff Upper Lip, Rock Or Bust, 74 Jailbreak.

AC/DC са една от най-влиятелните рок групи в историята с над 200 милиона продадени албума по света. Колекцията им Rock Or Bust влиза в класациите на първо място в 12 държави и в топ 5 в още 12, а първият им концертен албум If You Want Blood You've Got It е издаден през есента на 1978 г. Той включва песни, записани в зала Glasgow Apollo в Шотландия и редовно е определян като един от най-добрите концертни рокендрол записи.

През месец февруари стана ясно, че това лято легендарните музиканти тръгват и на европейско турне, което включи градове в страните Германия, Испания, Нидерландия, Австрия, Англия, Словакия, Франция.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"