Пускат игра за... IT-та

Явно да си IT вече е достатъчно интересно, за да може да се превърне в сюжет на игра. „Компютърджиите“ са сред запалените геймъри, но обект на самите игри обикновено са бойни или спортни подвизи, които играчите съпреживяват без да са способни на тях в реалния живот.

В PC Building Simulator обаче участниците ще могат да изградят собствения си суперкомпютър с компоненти на компании като AMD, Intel, Razer, Nvidia, Asus ROG, NZXT, Gigabyte Aorus, MSI, Corsair, EVGA, EK Waterblocks. За тяхно съжаление той ще остане виртуален, но пък за сметка на това ще струва само 13 долара, колкото е цената на играта, докато истинските машини от такъв порядък са изключително скъпи.

А с полученото геймърско чудовище играчите могат да преминат в The Esports Expansion, която е много подобна на спорните симулатори. Вместо футболен тим обаче участниците ще ръководят отбор по електронни спортове, който ще водят на турнири, а междувременно ще му търсят спонсори, ще се грижат за играчите и всичко останало познато от игри като PES.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"