Пъф Деди поиска да излезе от затвора срещу $50 млн., Холивуд все още се страхува от него

Пъф Деди е подал още една молба за освобождаване от затвора, докато чака изслушването си в съда, което трябва да се проведе утре. 

Рапърът, чиито име е Шон Комбс, беше арестуван миналия месец по обвинения в заговор за рекет, трафик на сексуални услуги и транспортиране с цел участие в проституция. Въпреки че адвокатският му екип предложи колосалните 50 милиона долара за гаранция и домашен арест, 54-годишният музикант остана зад решетките, тъй като съдът реши, че той може да повлияе на свидетелите. 

Сега той оспорва решението за освобождаване под гаранция, като адвокатите му подават документи с искане за освобождаването му. Съобщава се, че документите твърдят, че няма риск Деди да избяга, противно на твърденията на федералните прокурори.

TMZ съобщава, че адвокатите на Пъф Деди твърдят, че предложението за значителна гаранция включва достатъчно ограничения, за да отговори на всякакви потенциални опасения относно подправяне на свидетели и риск от бягство. Съобщава се, че предложението предвижда Комбс да няма посетители от женски пол извън семейството си преди процеса.

Правните документи, подадени от рапъра, видяни от Daily Mail, твърдят, че той "не е заплаха за общността", съобщава Mirror. Това е третият официален опит на Деди и неговия екип да осигурят освобождаването му от затвора преди делото му. Основателят на Bad Boy Records категорично отрича всички обвинения срещу него.

В момента той е затрупан с изумителните 100 обвинения в сексуално насилие, съчетавайки както наказателни, така и граждански дела. Подобно на известни имена преди него, той е държан в скандалния Metropolitan Detention Center (MDC) в Бруклин, Ню Йорк, чакайки времето си до процеса.

Съобщава се, че знаменитостите все още се притесняват да излязат напред и да се противопоставят на Деди, въпреки че той е в затвора. Източник каза на People: „Той е толкова могъщ. Всички се страхуваха да пресекат пътят му. Въпреки че сега е зад решетките, той все още е толкова могъщ. Всички го знаехме още тогава. Всички винаги са го описвали като творчески гений, когато става дума за манията му да контролира нещата.“

Адвокатът Тони Бъзби работи с предполагаеми 120 предполагаеми жертви и хвърли бомбата, че някои високопоставени лица може да са потулвали случаи, като са плащали на хора, за да запазят репутацията си неопетнена.

Пред TMZ, той каза: „Всеки се фокусира върху това кои други знаменитости са били замесени, кой ще бъде назован, кой ще бъде разкрит. Не очаквам това да се случи тази седмица. Искаме да сме сигурни, че Назовете хора извън това г-н Комбс, ние сме си написали домашното, защото това ще предизвика огнена буря и разбираме, че ако сте били там в стаята, участвали сте, наблюдавали сте случващото се и не сте казали нищо или сте помогнали да го прикриете , според мен имате проблем."

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"