Рая Назарян: Ако не се справим с повишаването на избирателната активност, няма да можем да излезем от политическата криза

Не случайно винаги печелим изборите, защото само ние, единствено ние, имаме управленска програма, която се актуализира постоянно и съдържа реални мерки за всяка една секторна политика. Това каза пред журналисти при регистрацията в РИК водачът на листата на ГЕРБ-СДС за 23-ти избирателен район Рая Назарян.

„Затова печелим доверието на нашите съграждани и нашият основен приоритет тази кампания, а именно нашите мерки, нашите решения да достигнат до максимален брой избиратели, за да можем да повишим избирателната активност. Ако ние не се справим с повишаването на избирателната активност, няма да можем да излезем от политическата криза”, добави още тя.

"Както винаги, в състава на листата ни има опитни политици, които същевременно и са доказани експерти в своите области. Разбира се, намерили сме и нужния баланс между по-младите и по-опитните, защото за ГЕРБ приоритет винаги е било образованието, бъдещето и реализацията на младите. Влизаме в тази кампания със самочувствието на победители, на първа политическа сила”, каза Рая Назарян.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"