“Реал“ губи търпение с Бейл

Лятната мечта на Гарет Бейл е на път да се сбъдне. Уелсецът е загубил тотално доверието на ръководството на „Реал“. През лятото Бейл поиска трансфер, защото не бил в сметките на Зинедин Зидан. След като французинът напусна, а Кристиано Роналдо бе продаден, от нападателя се очакваше да е лидер на европейския шампион.

Президентът Флорентино Перес вече преглежда оферти за Бейл – твърди вестник „Ас“. - През лятото той ще навърши 30 години и ако формата му драстично не се подобри, ще бъде продаден. Сега е шансът да покаже, че може да бъде като Роналдо.“

През този сезон Бейл има само три гола в Примера дивисион и един от рицарите на печалния образ в кошмарния сезон на „кралете“. Последното от попаденията датира от 1 септември в мача срещу „Леганес“. Всички водещи клубове от Англия биха се заинтересували от Бейл, който ще може да си тръгне на значително намалена цена. Първи в списъка е „Манчестър Юнайтед“.

Ювентус“ пък е на път да атакува „Реал“ с оферта за Марко Асенсио. А и германецът Тони Кроос е в графата на звездите, които са на път да напуснат „Сантяго Бернабеу“.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"