Рей Романо си пусна брада

Актьорът Рей Романо - главната звезда на семейния ситком „Всички обичат Реймънд“, днес е на 66 години. Изминаха две десетилетия от ролята му на Рей Бароун в сериала. Към днешна дата той се е променил много и в началото хората трудно биха го разпознали. Има побеляла коса, пуснал си е брада, но продължава да играе, въпреки че миналата година претърпя сърдечна операция поради запушване на главната артерия.

„Поставиха ми стент“, каза Романо в подкаста WTF с Марк Марон. Романо разказа още, че имал висок холестерол от 20 години и лекарят му отдавна го съветвал да започне да пие хапчета. Актьорът решил да го свали със здравословна диета, но не бил достатъчно дисциплиниран.

Що се отнася до личния му живот, Романо и съпругата му Анна са щастливо женени от 1987 г. и заедно имат четири пораснали деца. Единственият скандал, свързан с името му, се случи, докато все още играеше Реймънд, когато останалата част от актьорския състав на шоуто разбра, че той печели много повече от тях. Романо договори хонорар от 1,8 милиона долара на епизод, което по едно време го постави начело в списъка на най-добре платените телевизионни актьори.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"