Решаваща седмица за бъдещето на Златан и Милан

Милан прекъсна единадесетгодишната си суша и спечели Скудетото миналия сезон, след като победи Интер само с две точки по пътя към титлата в Серия А 2021/22. Освен това отборът на росонерите смени собственика си, тъй като беше придобит от инвестиционната група RedBird, която взе 70% от акциите на клуба за 1.3 млрд. евро. Сега ръководството се заема със задачата да реши бъдещето на Златан Ибрахимович.
40-годишният шведски нападател се завърна в отбора от северната част на италианския полуостров през януари 2020 г., след като премина през Лос Анджелис Галакси от MLS.
Самият нападател разкри, че е мислил за края на кариерата си заради болки в лявото коляно, като игра на инжекции цели 6 месеца. 

Знаейки, че има повече от седем месеца пред себе си за възстановяване, Стефано Пиоли го смята за ключово присъствие в съблекалнята на отбора на Милано и поиска договорът му да бъде подновен, за да продължи да предава своите знания и опит на най-младите играчи от отбора при участието им в Шампионската лига.

Според SkySports Italia тази седмица членовете на борда на директорите на Милан ще се срещнат с представител на Ибра, за да завършат подновяването му с росонерите. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"